Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban [Zamítnuto]

diegoczdiegocz Člen
upraveno 23. February 2021 v Archiv

Discord přezdívka: Diegoo

Discord ID: 9999

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/diegovec

Důvod k udělení postihu: Mixování peněz

Datum udělení postihu: 25.6.2020

Datum expirace postihu: Nikdy/Permanentní ban

Obhajoba:

Zdravím celý SWRP managment a celou komunitu portálu SWRP. Je to skoro 8 měsíců od mého permanentního banu, který mi byl udělen za Mixování peněz pomocí bugu. Moc dobře si uvědomuju, že to, co jsem dělal nebylo správné a porušoval jsem tím ekonomiku serveru a zneužíval bugu, který jsem měl nahlásit než ho využít ve svůj prospěch . Doteď nevím, proč jsem si nedokázal vydělat peníze nějakou normální cestou než bugováním, ale minulost už bohužel změnit nemohu. Na RP jsem za tu dobu nahrál o několik hodin více, získal zároveň i více zkušeností a troufám si říct, že jsem se z této chyby opravdu poučil za ten půl rok a více, co jsem zde na tomto serveru nehrál a uvědomil si, že RP není o tom kolik mám majetku, ale o tom abych si tu hru užil a hrál ji v měřítku s pravidly. Na serveru jsem rpil s dobrou partou lidí a taky celkově RP na tomto serveru mě bavilo úplně nejvíc za celý čas co jsem cělkově na různých RP serverech strávil. Vyzkoušel jsem několik serverů, ale žádný se SWRP nerovnal. Moc rád bych se chtěl k tomuhle RP vrátit. Budu moc rád, kdyby mi byla udělena poslední šance, slibuji, že toto bych na serveru už nikdy neopakoval. Z této chyby jsem se opravdu poučil a napravil a chtěl bych na serveru začít znovu a lépe než předtím. Pochopím, když nedostanu druhou šanci a když mi žádost zamítnete, ale musím to i tak zkusit, jelikož mi RP tady opravdu chybí.

S pozdravem, Diego

Komentáře

• Zdravím tě, @diegocz,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @diegocz,

jednání, které jsi předvedl, bylo vysoce amorální a neetické vůči ostatním členům komunity. Tvým jednáním mohlo také dojít k hrubému poškození ekonomiky herního serveru.

Odvolání je zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí tří kalendářních měsíců.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.