Žádost o unban. [Zamítnuto]
Discord přezdívka: Grizzly
Discord ID: 0548
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198400594638/
Důvod vedoucí k udělení banu: "TrashRP, Urážky Staff týmu".
Datum udělení postihu: Sám nevím, kdy jsem tento postih dostal, ani si nepamatuju že bych tento ban dostal.
Datum expirace postihu: 3345 měsíců 5 dnů 9 hodin 30 minut, pravdě podobně Permaban.
Obhajoba: Milý AT,
Píšu vám že mi byl udělen ban, za "TrashRP, Urážky Staff týmu". Tento ban si sám ani nepamatuju že mi byl udělen od Staff Teamu, nevím jestli tady byla náka chyba nebo opak tohoto, ani nevím kdy se tento ban odehrál kdy a jak, při čem, nemám o tím žadné informace naposledy co jsem se tady objevil tak bylo asi pul roku rok, zpátky co jsem tady přišel erpit. Proto bych byl rád jestli by se to dalo nák vyřešit, a zkontrolovat můj postih, a budu čekat na vaší odpověd, na Staff Tým jsem nikdy nenadával, takže nevím jaká je v tom pravda, chtěl jsem tady začít erpit, udělal jsem si formulář kterým jsem prošel i pohovorem abych tady mohl zas a znova začit erpit. To je odemně vše a budu rád za přečtení a odpověd.
S pozdravem Grizzly.
Komentáře
Zdravím tě, @GrizzlyCZE,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @GrizzlyCZE,
vzhledem k faktu, že si neuvědomuješ své předchozí jednání, jsem nucen tvé odvolání zamítnout.
Odvolání je zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí šesti kalendářních měsíců.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP