Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Odvolání - ŠÍĎA [Zamítnuto]

xdsidaaaxdsidaaa Člen
upraveno 25. February 2021 v Archiv

Discord přezdívka: ŠÍĎA

Discord ID: ŠÍĎA#0690

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198364032612/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Obcházení Banu

Datum udělení postihu: 24.01.2021

Datum expirace postihu: Permanentní

Obhajoba: Zdravím celý AT. Chci se odvolat z banu co mi byl udělen 24.01 za obcházení perma banu. Konkrétně jsem ban neobcházel já ale můj kamarád, který měl přístup k mému DC a bez mého vědomí se na něj přihlásil a pokoušel si jít hrát.

Proč měl přístup k mému DC?

Stejný problém se stal už v minulosti též bez mého vědomí. S AT jsem to řešil, vysvětlil jsem vám to a domluvily jsme se s vámi že pokud se to bude opakovat dostanu Permu. Heslo jsem si změnil a o několik měsíců později jsme s tím samým člověkem (ANDICEK/JARTINOS/ENDYYY) byly u mě doma protože jsem dělali společný DC server, pak šel k sobě domů a poprosil mě ať mu půjčím můj DC ať může dc server dodělat protože se na svůj dc účet v tu dobu nemohl dostat, půjčil jsem mu tedy svůj a od té doby ho měl zas. Proto se mu povedlo se dostat opět na můj dc účet a bez mého vědomí jít SW. Jelikož jsem nevěděl, že se bude snažit dostat na Side Way přes můj Discord tak jsem mu účet půjčil. Ihned jak jsem se dozvěděl že se snaží dostat na Side Way změnil jsem heslo aby k mému účtu neměl nadále přístup, ale bylo pozdě už to bylo v logu a jelikož má na svojí ip adresu permu mysleli si že jsem to já. Klidně se podívejte na ip adresy celou dobu jsem se přihlašoval z jiné ip adresy než on. Vím že byla chyba mu účet půjčovat ale v tu chvíli jsem si to neuvědomil a už to nikdy neudělám. V momentální chvíli je moje heslo změněno a už k němu nikdy nebude mít přístup. Klidně vám znova pošlu video kde se andicek ke všemu přiznal. Ještě jednou se chci omluvit že jsem dával přístup neadekvátnímu člověku jako je on, a zaručím vám že se to víckrát nebude opakovat. S přáním hezkého dne ŠÍĎA.

Komentáře

• Zdravím tě, @xdsidaaa,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @xdsidaaa,

za každý herní účet je odpovědný jen a pouze jeho majitel. Bohužel, ve tvém případě byl zřetelně zaznamenán pokus o podvod a takové jednání hrubě porušuje herní pravidla portálu SidewayRP.

Odvolání je zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí šesti kalendářních měsíců.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.