Ziadost o unban [Zamítnuto]
Discord přezdívka: Samiku59#8070
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199109884259/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Obchazanie banu
Datum udělení postihu: 1 rok do zadu
Datum expirace postihu: Permanentní
Obhajoba: Zdravim cely staff chcel by som sa ospravedlnit vzdy som snival ze raz budem erpit na swrp potom som dostal ban na swrp za reklamu z toho som bol v pici a potom ma nenapadlo to pisat do forum tak som si urobil druhy ucet a to bola chyba a ked som dostal ban za obchazanie banu tak som bol tiez z toho v pici a proste chcel som strasne erpit na swrp je tam dobra komunita a dobry staff a chcem sa ospravedlnit strasne co som urobil uvedomil som si to po tych rokoch a fakt urobil som uplnu blbost a chcem aby ste mi dali ešte šancu aby som mohol napraviť to čo som domrdal a kludne ked zas urobim niaku chybu tak kludne mi mozte dat aj permu alebo na viac dni ale prosim dajte mi este sancu za ten rok som sa fakt zmenil a uz nerobym picoviny Ďakujem za odpoveď
Komentáře
Zdravím tě, @samiku595,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @samiku595,
odvolání zamítnuto z důvodu nedodržení předepsaného časového intervalu pro podání následujícího odvolání a pokusu o podvod pomocí více uživatelských účtů. Ze svých několika uživatelských účtů jsi se opakovaně pokoušel o podvodné jednání. Takové jednání rozhodně není v komunitě portálu SidewayRP vítáno.
Odvolání je zamítnuto.
V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání. Suspendace herního účtu je tedy permanentní a není možné se vůči tomuto rozhodnutí odvolat.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP