Žiadosť o obnovenie prístupu na portál SideWayRP - TommyS [Zamítnuto]
Discord přezdívka: TommyS
Discord ID: #9999
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198322501021
Datum udělení postihu: 22.01. 2021
Datum expirace postihu: Permanentné
Obhajoba:
Permaban som prvý krát dostal pár mesiacov naspäť za :
Spamovanie twitteru
Vyjadrenie sa k danému postihu
1.) Čo všetko viedlo k danému postihu:
FailRP–
Celé RP sa odohralo nad ránom kedy sme sa spoločne so skupinou ľudí rozhodli uniesť členov organizovanej skupiny, ktorý sa mali nachádzať v RoyalCustoms. Jakmile sme sa dostavili pred danú dielňu, tak sme mali vytiahnuté zbrane ktorými sme mierili na osoby vo vnútri. Osoby, ktoré boli vo vnútri začali vyťahovať zbrane a kvôli tejto situácií sme začali následne strieľať. Následne som stál pri aute, do ktorého mi následne nešlo nastúpiť a osoby v danej dielni rozstrieľali. Následne som padol do bezvedomia. Uvedomujem si to, že bola veľká chyba dať zbrane osobe, ktorá bola vedľa mňa. Síce viem, že ma to nijak neospravedlňuje ale v ten deň som bohužiaľ požil nejaké alkoholické nápoje, kvôli ktorým som následne bohužiaľ porušil tieto komunitné pravidlá portálu SideWayRP. Uvedomujem si, že pitie alkoholu a následne hranie RP nebol vôbec dobrý nápad.
PassiveRP–
Následne RP sa dialo o 4 ráno, kedy sme uniesli človeka, ktorý sa snažil ublížiť ľudom z našej organizovanej skupiny. Tohto človeka sme uniesli nie raz za jeho správanie sa a jeho vystupovanie. Na túto danú vec a tento únos, ktorý sa plánoval dlhšiu dobu sme museli použiť veci, ktoré by ho prinútili spolupracovať a odpovedať na dané otázky, ktoré dostával. Celý čas som sa snažil do RPčka priniesť niečo nové, niečo čo by ľudom dokázalo ukázať vážnosť situácie. Vtedy sme sa snažili o to aby sme mu uniesli deti. O tejto veci som si následne písal s osobou menom Skyy, ktorý následne vyrpil, že sa v moteli nachádzajú 2 deti z toho – 1 chlapec a 1 dievča. Kvôli tomu to bolo aj vyrpené tak aj keď tam to dievča nebolo. Všetko sa to RPilo pasívne a hlavne tam následne boli zavolaný aj policajti. Po odpovedaní na naše kladené otázky sme osobu, ktorú sme uniesli aj s jeho deťmi následne pustili bez akýchkoľvek zranení. Áno určite sme mohli počkať až budú deti v RP a zoberieme ich normálne ako by sme aj urobili. Ale kvôli danej situácii sme jednali unáhlene.
GrossRP–
Na začiatok by som rád uvedomil, že GROSSRP a CK dieťaťa bolo SCHVALENÉ. Asi sa pripojím rovno k situácii, ktorá nastala viz.: FAILRP.
Po nejakom čase sme danú osobu našli a následne sme osobu držali na vile kvôli skupine Columbijcov, ktorý túto osobu taktiež chceli uniesť a mučiť. Bola tam držaná z dôvodov, že daná organizovaná skupina nemala priestory na uväznenie. Celý čas sme sa snažili o to aby to RP bolo urobené kvalitne a určite sme si neuvedomovali ani porušenie pravidiel z dôvod, že dané CK dieťaťa a GrossRP slečna povolila. Netvrdím, že sa to nedalo vyRPiť lepšie a hlavne menej agresívnejšie.
Nízka kvalita RP–
Hlavným dôvodom nízkej kvality je podľa mňa celková situácia uvedená vyššie viz. FailRP, PassiveRP, GrossRP.
Opakované porušovanie pravidiel–
Síce áno, som človek, ktorý pár banov určite mal. Bohužiaľ som si neuvedomoval asi to, že to týmto to skončí a dostanem permanentné odobranie prístupu na portál SideWayRP. Určite netvrdím to, že sa tieto chyby nestali. Bohužiaľ sa veci stali v danú chvíľu tak ako sa stali, za čo mi bany boli udelené oprávnene. Po tomto čase, kedy som nestrávil na portáli SideWayRP som si uvedomil a zamyslel som sa nad svojim správaním a štýlom hrania.
2.) Uvedomenie si daného postihu:
Za tu chvíľu čo som momentálne nebol členom SideWayRP komunity som si uvedomil dosť vecí. A jednou z nich je práve tá, že by som chyby, ktoré som urobil nikdy neopakoval. Viem síce, že tých banov bolo viac ale viem, že po tomto som sa určite ponaučil a svojim správaním a celkovým prístupom možno znechutil hru pár ľudom. Mrzí ma to a snáď dostanem poslednú šancu a ukážem vám ako som to myslel vážne. Hlavným dôvodom prečo som si tieto veci uvedomil je kvôli komunite ľudí, ktorá mi neskutočne veľmi chýba. Určite ak by som mohol zmeniť minulosť a tým svoje správanie a celkové to čo sa stalo tak by som to rád urobil. Jediné čo môže, je vám prisľúbiť, že ak dostanem poslednú šancu, nikdy sa to opakovať nebude. Uvedomujem si, že som hrubo porušil pravidlá herného portálu SideWayRP, ktorý je pre mňa najlepší na FiveM
3.) Ospravedlnenie sa portálu SideWayRP za svoje nevhodné chovanie:
Chcel by som sa touto žiadosťou ospravedlniť ako ľudom, ktorý hrajú na tomto portály tak hlavne aj manažmentu a staff teamu, ku ktorým som sa niekedy choval až moc neprofesionálne a nie moc najlepšie.
Ďakujem za venovanie času, ktorý ste strávili pri čítaní tohto unbanu.
S pozdravom a prianím pekného dňa, TommyS
Komentáře
Zdravím tě, @TommyS,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @TommyS,
ve tvém případě již došlo ke schválení prvního odvolání vůči permanentnímu postihu. Bohužel, v rámci své druhé šance jsi se nepoučil a pokračoval v jednání, kt. bylo v rozporu s pravidly portálu SidewayRP. Nezbývá mi tedy nic jiného, než tvé odvolání zamítnout.
Odvolání je zamítnuto.
V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP