Žádost o UnBan - Metík ツ [Zamítnuto]
Discord ID: Metík ツ#8888
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/IamMety/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Podvádění a lhaní v přihláškách
Datum udělení postihu: 04.07.2020
Datum expirace postihu: Permanentní
Obhajoba: Zdravím, rád bych si zažádal o UnBan který mi trvá už skoro půl roku.
Samozřejmě potvrzuji že oba bany byli právem, jak za obcházení banu tak i za nepravdivé vyplnění přihlášek.
Lhaní do přihlášek
Lhaní do přihlášek mě poznamenalo, a už nikdy od té doby nelžu kamkoliv jak o věku, tak i samozřejmě o jiných věcech.
Obcházení Banu
Z obcházení banu, jsem se taktéž poučil a udělal jsem chybu. Byla to chyba, kterou jsem myslel že se na portál SideWay dostanu zpět. Ale teď už vím, že jsem udělal velkou chybu a moc mě to mrzí.
Vysvětlení
Taktéž mně mrzí, když vidím své přátele jak hrají na vašem serveru, a já vím že si tam nemohu zahrát jelikož jsem se dopustil těchto chyb. Lhaním do přihlášek, jsem si myslel že se na váš server dostanu a budu tam mít větší úspěšnost. A ban jsem obcházel z toho důvodu, že mi tento server moc chybí a zažil jsem tu spoustu zážitků a skvělého RP. V kterých bych rád i pokračoval, ale nemohu protože jsem udělal chyby kterých teď moc lituji. Moc děkuji za jakékoliv vyjádření adminů, a moc si jich vážím.
S popřáním hezkého zbytku dne, se loučí Metík.
Komentáře
Zdravím tě, @JustMetík,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @JustMetík,
obcházení jakéhokoliv postihu je činem, který hrubě porušuje herní pravidla portálu SidewayRP a zároveň jistý etický kodex. Vědomě jsi se takového jednání dopouštěl, což znamená, že ve tvém případě není možné schválit odvolání.
V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP