Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban - niss4n [Zamítnuto]

filajzfilajz Člen
upraveno 12. March 2021 v Archiv

Discord přezdívka: niss4n

Discord ID: #0001

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/niss4ncs/ 

Důvod vedoucí k udělení postihu: Podvádění, metagaming

Datum udělení postihu: 03.02.2021

Datum expirace postihu: Permanentní

Obhajoba: Zdravím,

uběhl měsíc od doby, co jsem obdržel permanentní ban za podvádění a s tím spojený metagaming. Jedná se o můj druhý ban za necelý rok, co zde hraji. Měl jsem dost času na to, abych o tom celém popřemýšlel. Uvědomil jsem si, že jsem udělal chybu, které lituji. Někdy bychom si měli vážit toho, co máme, než pak litovat nad tím, co ztratíme. Myslím si, že nikdo z nás není dokonalý a každý může udělat chybu, které potom bude litovat. Takovou chybu jsem udělal i já, ale myslím si, že hlavní je, se z té chyby následně ponaučit a vyvarovat se podobným výkyvům.

Touto žádostí bych se chtěl omluvit za vzniklé problémy, jelikož vím, že jste na updatu pracovali několik dnů/týdnů, Rád bych si znovu zahrál na serveru a opět si užil kvalitní RP s fajn komunitou. Jsem si vědom toho, jak je můj prohřešek závažný, a proto v případě udělení druhé šance budu pokračovat v tom, aby mé jednání bylo fér.

Děkuji za přečtení mé žádosti.

S přáním hezkého dne

niss4n

Komentáře

• Zdravím tě, @filajz,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @filajz,

svým jednáním jsi se pokoušel získat informaci způsobem, který není morální a vůči ostatním hráčům také neférový. Nejsem přesvědčen, že jsi schopen své jednání přizpůsobit pravidlům portálu, proto jsem nucen tvé odvolání nyní zamítnout.

Odvolání je zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí jednoho kalendářního měsíce.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.