Žádost o unban - Skodovka [Schváleno]
Discord přezdívka: Skodovka
Discord ID: #1405
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198346592734/
Důvod vedoucí k udělení postihu: SELF BAN - Cheatování
Datum udělení postihu: 6.3.2021 Datum expirace postihu: Za 3590 měsíců
Obhajoba: Zdravím,
Dnes jsem se klasicky, skoro jako každý den připojil na server, šel jsem si zacvičit, abych si opět o kus zvýšil staminu, udělal jsem si asi 30 staminy a jel jsem z garáží u gymu k motelu, kde jsem chtěl změnit charakter, ale pak jsem se rozhodl, že bych mohl za stejný charakter napsat jednomu kámošovi, zda se nesejdeme, tak jsem mu poslal GPS, zrovna v tu dobu, se mi sekla hra, nevím zda to bylo zaviněním mého monitoru nebo hry, ale pravděpodobně spíše monitor, protože nedávno se mi rozbil herní monitor a do doby než mi doručí nový, tak užívám starý monitor, který občas buď zčerná obrazovku na 3 sekundy, nebo se sekne a mám freezlou hru, takže jsem při tom vícekrát zmáčknul enter a nějaké jiné kombinace (Ctrl+Alt+Delete, Alt+Enter atp.), což zavinilo další zmačknutí Enteru, tudíž nejspíše další odesílání GPS. PS: Na zažádání Vám klidně zašlu můj monitor jak vypadá jeho rozlišení ve hře, aby jste měli alespoň nějaký důkaz.
Komentáře
Zdravím tě, @Skodovka,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Skodovka,
situaci jsem přezkoumal a postih odebral. Pro příště ti doporučuji nezasílat takové množství SMS zpráv ve stejný čas.
Odvolání je schváleno.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP