Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban č.2 [Schváleno]

pepiktripepiktri Člen
upraveno 18. March 2021 v Archiv

Discord přezdívka: Pepik Tri

Discord ID: #1136

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/kubajz9412/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Kos

Datum udělení postihu: cca polovina roku 2020

Datum expirace postihu: permanentní odepření přístupu

Obhajoba:

Zdravím všechny,

chtěl bych požádat o unban. Dostal jsem ho loňský rok za KOS. Za celou dobu svému působení na serveru SWRP jsem neměl jeden jediný problém se svým RP. Ať už s adminy nebo ostatní členy komunity. Bohužel došlo u mě k ojedinělému selhání v podobě KOS zabití jiného hráče. K tomuto prohřešku jsem neměl jeden jediný důvod. Jsem si plně vědom toho, jak jsem poškodil daného hráče a celkové RP na Vašem serveru. Moc mě to mrzí a rád bych dostal druhou šanci a možnost znovu si zahrát na serveru SWRP. Je to jediný server, na kterém mě kdy bavilo hrát, proto bych se rád vrátil zpátky, protože nikde jinde hrát nechci. Bohužel už si nepamatuji o jakého hráče šlo, rád bych se mu osobně omluvil za pokažené RP. Dále bych se rád omluvil vedení, protože potom co jsem to udělal jsem na čas přestal hrát. Proto jsem ani nereagoval na rohlickovo (3!) žádosti o dostavení se do staff roomu k podání vysvětlení. Zprávu jsem si přečetl až po 14 dnech kdy jsem znovu dostal chuť hrát. Odepsal jsem mu jestli se můžu zeptat o co šlo a už jsem nedostal odpověď a dál jsem se v tom nepitval. Tak že se omlouvám za nespolupráci se staff týmem. Jsem si v sobě na 100% jist, že by se podobná situace už nikdy neopakovala. Řekl bych že zlepším komunikaci se staffem, ale to asi moc nejde, protože až na tuhle jedinou událost jsem při každém problému byl k dispozici k řešení (problémy typu např. Chceme se tě zeptat jak si věděl že ten a ten člověk umřel apod.) Vždy vše proběhlo v naprostém pořádku. Co se týče KOS a podobného porušení pravidel toho už u mě, v případě toho, že dostanu druhou šanci, určitě nedojde. Nechci se znovu připravit o možnost hrát na SWRP a kazit ostatním radost ze hry. Budu dodržovat veškerá pravidla serveru. Děkuju za vyřízení a snad brzy naviděnou.

Pepik Tri

Komentáře

Tato diskuze je zavřená.