Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost zkrácení trestu - zed [Zamítnuto]

zedzed Člen
upraveno 18. March 2021 v Archiv

Discord přezdívka: zed

Discord ID: zed#0535

Profil služby steam: https://steamcommunity.com/id/zedskills/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Combatlog

Datum udělení postihu: 13.3.2021 v 18:20

Datum expirace postihu: 20.3.2021 v 18:20

Obhajoba: Zdravím, tento týdenní ban mi byl udělen za combatlog, tedy přesněji za to že jsem jel chvíli autem směrem na motel a za mnou jeli PD. Po zajetí na motel jsem uložil auto do garáže, odběhl od garáže a quitnul hru. V livestaffu jsem probral to co se stalo jelikož jsem byl čerstvě po smazání herní cache a stále jsem stahoval soubory včetně PD auta které za mnou jelo. Jelikož jsem PD auto neviděl a tudíž nic ani neslyšel neměl jsem šanci abych věděl o PD které jeli za mnou, tudíž jsem v klidu po uložení vozidla do garáže dal quit (Vědomě bych to nequitnul když jsem měl v ten moment interakci s PD). Bylo mi vysvětleno že po smazání cache bych se měl co nejvíce vyhýbat RP a co nejlépe pouze jen stát na motelu a čekat než budu mít vše stažené, což jsem si v ten moment neuvědomil a přejížděl jsem autem od místa kde jsem joinnul hru na motel když mi PD chtěli dát traffic stop. Omlouvám se za své činy, jelikož jsem byl zbrklý a chtěl jsem po smazání cache co nejdříve RPit a neuvědomil jsem si že bych nemusel mít ještě vše stažené a lituji toho. Chtěl bych se opravdu co nejdříve vrátit zpět.

Předem vám děkuji za odpověd, zed.

Komentáře

• Zdravím tě, @zed,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @zed,

celou situaci jsem přezkoumal a neshledal na rozhodnutí žádné pochybení. Trest je tedy adekvátní k tvému prohřešku.

Odvolání je zamítnuto.

V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.