Žádost o unban [Zamítnuto]
Discord přezdívka: ValtorLP#2320
Discord ID: 326347245991755779
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198278552020/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Vynášení informací z LSPD academy (Ban udělil: rohlicek)
Datum udělení postihu: 07.01.2021
Datum expirace postihu: Permanentní
Obhajoba:
Zdravím, tak pokusím se to vysvětlit nějak srozumitelně.
Měl jsem v plánu odcházet z nejmenováného projektu, jelikož jsem slyšel že na SWRP funguje LSPD nejlépe, tak jsem nastoupil do akademie a chtěl jsem konečně po dlouhé době zažít něco, co se dá nazvat jako RP. Čekal jsem, až se dostanu na Kadeta, abych mohl opustit ten vedlejší projekt, byla to taková moje pojistka. Jeden můj nepřítel věděl, že se chystám na SWRP, tak si myslím, že využil situace a poskytnul mi nějaké materiály LSPD, že se mi budou hodit, tak jsem mu poděkoval, že jsem to od něho nečekal. Samozřejmě o pár dnů později jsem obdržel ban na SWRP, že jsem zkopíroval nějaké materiály, což mě docela zasáhlo a doteď lituji toho, že jsem si od někoho vzal materiály.
Jeden z takových vážnějších důvodu byl, že jsem ty materiály nemohl zkopírovat já, jelikož jsem měl jen roli "Uchazeč LSPD", což jsem psal banujícímu. Viděl jsem pouze chat, oznámení, co si tak pamatuji. A v žádném případě bych si nedovolil zkopírovat práci někoho jiného, na to jsem alergický. Takže mě moc mrzí, co se stalo, že jsem kvůli tomu vypadl z akademie, ztratil WL na serveru a nejspíše i svoji postavu ve hře.
Za svoji chybu s důvěrou jsem si už odpykal přes 2-3 měsíce a slibuji, že se to už nikdy nestane. Z nejmenovaného serveru jsem odstoupil z Vedení LSPD, protože to RP nebylo i ničem a proto bych si rád zase zahrál u Vás, jestli by to bylo možné. Také se chci omluvit za obtěžování administrátora "rohlicek" kvůli udělenému banu, ale v té situaci jsem tak prostě zareagoval. Myslím si, že by se takhle choval asi každý. Děkuji moc za pochopení.
Budu moc rád za udělení unbanu, popřípadě zkrácení banu. Ban jsem obdržel ve hře, na SWRP discord a na discordu LSPD Academy. Nechci tvrdit, ani nebudu, že byl ban udělen bezdůvodně, ale když jsem ty LSPD materiály sám neviděl na tom Discordu, tak jsem je nemohl zkopírovat a už vůbec vědět, že patří projektu SWRP. Děkuji, to je vše.
Věřím ve spravedlivé rozhodnutí a děkuji za Váš čas. :)
Komentáře
Zdravím tě, @ValtorLP,
tvé odvolání jsem nucen zamítnout z toho důvodu, že v něm uvádíš informace, které nesedí se skutečností. Tvé odvolání je tedy bráno jako lživé.
Odvolání je zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí šesti kalendářních měsíců.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP