Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban a vyjádření k zamítnutí. [Zamítnuto]

ValtorLPValtorLP Člen
upraveno 23. March 2021 v Archiv

Discord přezdívka: ValtorLP#2320

Discord ID: 326347245991755779

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198278552020/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Vynášení informací z LSPD academy (Ban udělil: rohlicek)

Datum udělení postihu: 07.01.2021

Datum expirace postihu: Permanentní

Vyjádření k zamítnutí:

Zdravím, vůbec nechápu z jakého důvodu mi mohla být zamítnuta předchozí žádost o unban. Pokud bych měl psát nějaké další odvolání, tak by se jednalo o stejné věty a vyjádření, jelikož se to zakládá na pravdě. Nemůže se to zakládat na lži, když jsem si jistý, že člověk, který byl dříve u SWRP LSPD, tak si stáhnul materiály, jakmile prošel akademií. Napíšu tedy znovu, že jsem to nemohl udělat já, jelikož jsem žádné materiály neviděl, neměl jsem k tomu pravomoce, viděl jsem pouze oznámení a chat. Už jen tohle je důkaz, který je z celé části banu podstatný, takže proto mi rozum až do teď nebere, proč byl ten ban udělen zrovna mě? Já vás prosím alespoň o zkrácení banu, abych si mohl na serveru zahrát. Nevím, jestli si na mě někdo konkrétní zasednul, ale opravdu mi je líto, co se stalo a už se to nebude opakovat, protože si na ostatní lidi dám větší pozor. Už jsem trestán 3 měsíce odepřením přístupu k serveru a docela mi ten server chybí, bavilo mě tam RP a určitě bude ještě bavit. Každý z nás dělá nějaké chyby, ale proto vždy existuje druhá šance, kterou jsem zatím ještě nedostal. Lhát určitě za potřebí nemám, takže napíšu znovu, že tahle žádost zakládá na pravdě, jinak už nemůže existovat způsob, jak napsat lépe odvolání k banu, protože já jinou pravdu bohužel neznám. Děkuji za pochopení.

Obhajoba:

Měl jsem v plánu odcházet z nejmenováného projektu, jelikož jsem slyšel že na SWRP funguje LSPD nejlépe, tak jsem nastoupil do akademie a chtěl jsem konečně po dlouhé době zažít něco, co se dá nazvat jako RP. Čekal jsem, až se dostanu na Kadeta, abych mohl opustit ten vedlejší projekt, byla to taková moje pojistka. Jeden můj nepřítel věděl, že se chystám na SWRP, tak si myslím, že využil situace a poskytnul mi nějaké materiály LSPD, že se mi budou hodit, tak jsem mu poděkoval, že jsem to od něho nečekal. Samozřejmě o pár dnů později jsem obdržel ban na SWRP, že jsem zkopíroval nějaké materiály, což mě docela zasáhlo a doteď lituji toho, že jsem si od někoho vzal materiály.

Jeden z takových vážnějších důvodu byl, že jsem ty materiály nemohl zkopírovat já, jelikož jsem měl jen roli "Uchazeč LSPD", což jsem psal banujícímu. Viděl jsem pouze chat, oznámení, co si tak pamatuji. A v žádném případě bych si nedovolil zkopírovat práci někoho jiného, na to jsem alergický. Takže mě moc mrzí, co se stalo, že jsem kvůli tomu vypadl z akademie, ztratil WL na serveru a nejspíše i svoji postavu ve hře.

Za svoji chybu s důvěrou jsem si už odpykal přes 2-3 měsíce a slibuji, že se to už nikdy nestane. Z nejmenovaného serveru jsem odstoupil z Vedení LSPD, protože to RP nebylo i ničem a proto bych si rád zase zahrál u Vás, jestli by to bylo možné. Také se chci omluvit za obtěžování administrátora "rohlicek" kvůli udělenému banu, ale v té situaci jsem tak prostě zareagoval. Myslím si, že by se takhle choval asi každý. Děkuji moc za pochopení.

Budu moc rád za udělení unbanu, popřípadě zkrácení banu. Nechci tvrdit, ani nebudu, že byl ban udělen bezdůvodně, ale když jsem ty LSPD materiály sám neviděl na tom Discordu, tak jsem je nemohl zkopírovat a už vůbec vědět, že patří projektu SWRP. Děkuji, to je vše.

Věřím ve spravedlivé rozhodnutí a děkuji za Váš čas. :)

Komentáře

• Zdravím tě, @ValtorLP,

odvolání zamítnuto z důvodu nedodržení předepsané časové restrikce.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí dvanácti kalendářních měsíců.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.