Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o zkrácení banu [Zamítnuto]

MajkLLMajkLL Člen
upraveno 26. March 2021 v Archiv

Discord přezdívka: MajkLL

Discord ID: #0173

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/MMajkL

Důvod vedoucí k udělení postihu: Mixování majetku, lhaní členům Staff týmu

Datum udělení postihu: 22.02.2021

Datum expirace postihu: Permanentní

Obhajoba:

Zdravím, tímto "ticketem" bych rád zažádal o zkrácení mého banu na Vašem serveru. Moc dobře si uvědomuji čeho jsem se dopustil a chci se k tomu zde vyjádřit. Lhaní staff týmu jsem se dopustil v life staff supportu ve chvíli kdy mi byla položena otázka zda proběhla OOC komunikace před danou IC situací a že to může ovlivnit vývoj trestu, odpověděl jsem lživě slovem NE, po mé odpovědi mi bylo řečeno, že je na mě screen kde píšu, že si zmixuji věci a že se ptají ještě jednou jestli tam komunikace byla nebo ne, to už jsem tedy následně odpověděl ANO a ke všemu se přiznal. První lži jsem se dopustil z důvodu, že jsem chtěl chránit člověka, který mě zrovna zde na serveru přivítal a ukázal mi jak to tu chodí a nechtěl jsem ho potopit. Bylo to zbytečné a k ničemu a z toho důvodu, jsem se po znovu položené otázce přiznal a se staffem dále spolupracoval. A druhým porušeným pravidlem, kterého jsem se dopustil byl mixing majetku. Tato situace byla taková, že jsem měl na účtu kolem 1.5M $ a pokupoval jsem 2 lidem auta, která chtěla a dal jim zbytek peněz a šel si dát CK. Měli jsme ve frakci nějaké interní neshody jak IC tak OOC a mě ta frakce už dál nebavila RPit, proto jsem se rozhodl postavu zabít a dát jim peníze. Na discord jsem napsal "zmixuju si věci" ačkoli jsem napsal, že si věci zmixuji, tak jsem je dal těm 2 lidem, ale zpět na jiný char se mi nic nedostalo a nic dostat nemělo, toto jsem napsal v opravdu velkém vzteku, když jsem zjistil co se v té frakci děje. Jsem si vědom chyby, kterou jsem udělal a rád bych jí vzal zpátky, to ale bohužel nemůžu a proto prosím o druhou a zároveň poslední šanci si u Vás zahrát. Lidé co dostali věci tak dostali wipe na postavu, jeden si jí smazal a já zabil. Ty peníze ze serverové ekonomiky zmizeli. Na serveru jsem měl 2 bany, jeden z důvodu zneužití passivu, kdy jsem ještě moc neuměl rpit a zarpil jsem špatně situaci a druhý za urychlování RP a nezarpení injuries, když jsme se šli střílet. Nejsem typ člověka, který měl ban každý druhý týden a ten měsíc bez RPčka mi hrozně chybí, zvlášť v této době kdy se nedá skoro nic dělat. Poznal jsem zde spoustu skvělých lidí a do této skvělé komunity bych se moc rád vrátil. Zažil jsem zde nespočet skvělých zážitků a rád bych zažil další. Proto prosím o druhou šanci. Staff teamu se omlouvám za mé nevhodné chování a slibuji, že se nebude opakovat.

S pozdravem,

MajkLL

Komentáře

• Zdravím tě, @MajkLL,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @MajkLL,

prošel jsem celý tvůj případ a rozhodl se nevyhovět tvému odvolání. Svým jednáním jsi mohl hrubě narušit ekonomiku herního serveru a požitek ostatních hráčů. Zároveň, záměrně jsi uvedl členům SWRP Týmu nepravdivé informace a takové jednání zde není vítáno.

Odvolání je zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí šesti kalendářních měsíců.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.