Žiadosť o unban TheMajo [Zamítnuto]
Discord přezdívka: TheMajo
Discord ID: TheMajo#2344
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198085757662/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Opakovaná a cílená provokace
Datum udělení postihu: 21.2.2021
Datum expirace postihu: Permanentní
Obhajoba:
Dobrý večer,
momentálne mi bolo udelené pernamentné odoprenie prístupu na portál SideWay.
Moja obhajoba? Áno som kretén ktorý si nevie zahryznúť do jazyka. Áno niekoľko krát som zbytočne rozohnil niečo do čoho som nevidel a zbytočne tak vyvolal hádku. Áno nerešpektoval som michala a jeho prácu ktorú strávil na tomto projekte. Som si vedomí všetkého, tieto skutočnosti nemám ako obhájiť, no keďže nevyhľadávam konkat s ľudmi ooc mimo mojej frakcie tak vám chcem o sebe niečo povedať aby ste si ma nezaškatuľkovali len ako kreténa s prerezanou hubou. Wl som urobil mesiac pred vianocami v roku 2019 kedy sme sem prešli s pár chalanmi a založili tzv. Italskú mafiu "La Familia Corleone". Dnes je to rok a pár mesiacov počas ktorých som si tu našiel ľudí ktorý ma podržali v mojom osobnom živote a rovnako aj hernom. Za tento čas sme dokázali na rp scéne nespočet nezabudnuteľných rp akcii a samozrejme aj porušovať pravidlá ako to občas býva. Som egoistický slovák ktorý si nevidí do papule, frakčný discord som bral vždy ako miesto kde môžem na plno prejaviť svoje pochody ktoré však často vyzerali ako výplod chorej hlavy 13 ročného chlapca, aj preto som to nechával na tom frakčnom. Mrzí ma že kvôli svojej povahe som prišiel o ďalšie skvelé mesiace so skvelými ľuďmi ktoré som tu mohol stráviť. Na servery som rpil celý čas jednu a tú samú postavu na ktorej mám niekoľko tisíc hodín, nebudem sa búchať po hrudi aký som rp boh ale verím že s postavou "Bartolomeo Tito Luciano" sa stretol hádam každý a už je na každom aby zhodnotil moju schopnosť zabaviť ľudí či vytvoriť rp pre desiatky či stovky z nich. Michal chcel by som sa touto cestou ospravedlniť hlavne tebe, viem že moje chovanie prevažne ooc sa nestotožňuje s priateľským a vhodným pre tvoj projekt a ako majiteľ nemusíš mať žiaden dôvod mi prístup odoprieť no verím že dokážeme nájsť spoločnú reč a nebude toto moja definitívna bodka.
Doplnenie: Nikdy som nebol človek čo porušuje pravidlá, mám na triku ban staršieho dátumu. Neospravedlnuje ma to a ľutujem moju nevhodnú konverzáciu na frakčnom discorde. Nikdy by som tieto konverázie a hroty nerozbiehal na officiálnom discorde, vo frakcii sme partia ľudí čo spolu rpíme rok, sme veľmi blízky ľudia a je to náš štýl komunikácie ktorý však neprenášame inam. Veľa ľudí z momentálneho zostavenia staff teamu majú skúsenosti s mojím rp a zároveň aj chovaním mimo a myslím že dokážu zhodnotiť že sa zväčša správam s rešpektom a normálne no žiaľ mám občas výbuchy hnevu ktoré ma dostávajú do takýchto šlamastík. A momentálne obdobie kedy väčšina ľudí sedí doma a človek nemá možnosť sa nejako odreagovať tak mi to vliezlo až moc na mozog.
Ďakujem za váš čas.
Markus
Vyššie uvedené je pohľad na vec mesiac späť , unban mi bol zamietnutý pre príliš skoré odvolanie. Po mesiaci som tu späť s čistou hlavou. Verím že pauza pomôže každému a myslím že pomohla aj mne čo rád dokážem ak dostanem šancu. Chcel by som len pripomenúť moju "Trestnú minulosť" ktorá nie je nijako pestrá a do tejto šlamastiky ma dostalo skôr moje ego a prerezaná huba ako to žeby som obchádzal pravidlá alebo nejako korčuľoval na ich hrane, verím že k tomu budete prihliadať pri riešení môjho prípadu.
Pekný večer.
Komentáře
Zdravím tě, @TheMajo,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @TheMajo,
tvé odvolání jsem se rozhodl nyní zamítnout. Nejsem přesvědčen o tom, že je tvé chování nyní odlišné.
Odvolání je zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí jednoho kalendářního měsíce.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP