Žádost o unban #3 Josh3 [Zamítnuto]
Discord přezdívka: Josh3#7057
Discord ID: #7057
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198146552973/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Porušení herních a komunitních pravidel
Datum udělení postihu: 7.11.2020
Datum expirace postihu: Permanentní ban
Obhajoba:
Na začátek chci pozdravit váženou komunitu , Staff Team , Management
Na portálu Sideway Roleplay jsem začal RP 21.Prosince 2019 . Od datumu 7.11.2020 jsem byl Permanentně zabanován za Porušení herních a komunitních pravidel a to z toxicity na spoluhráče na Tag Discordu . Nevím proč jsem byl toxický ty lidi mi nic neudělali ale jak jsem psal v o žádost o unban #2 byl jsem pod vlivem alkoholu , vím to mě neomlouvá ! Udělal jsem chybu který je mi hrozně moc líto , osobám jsem se následně hned omluvil za své chování a vysvětlil jak se věci měly . Mrzí mě co se stalo , tak tedy ještě jednou se zde omlouvám osobám kterých jsem se nějak dotkl nebo ublížil a omlouvám se i vám Staff Teamu a Managementu za porušení tak základního komunitního pravidla . Víc jak omluvu a vyjádření toho jak mě to moc mrzí nemůžu udělat.
V poslední žádosti jste mi napsali at chvíli počkám neboli by na danou situaci mohlo být přihlíženo jinak , počkal jsem 3 měsíce a teď vás tady prosím a žádám aby jste mi dali ještě jednu šanci a slibuju vám že se už nedopustím žádného porušení herních nebo komunitních pravidel .
Zde posílám screenshoty s omluvou osobám , předem se omlouvám za vulgární slova jinak jsem se nemohl popsat .
Komentáře
Zdravím tě, @Josh3,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Josh3,
celou situaci jsem přezkoumal a došel k závěru, že jsem nucen tvé odvolání zamítnout. Tvé prohřešky byly natolik hrubé, že si nejsem jist, zda skutečně došlo k uvědomění.
Odvolání je zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí tří kalendářních měsíců.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP