Žádost o unban [Zamítnuto]
Discord přezdívka: David HD
Discord ID: #5798
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/zadostounban/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Opakované Porušení Herních & Komunitních Pravidel (NVL, RDM)
Datum udělení postihu: 04/03/2021
Datum expirace postihu: Permanentní.
Obhajoba:
Zdravím,
Píšu zde odvolání po uplynutí jednoho měsíce jak mi bylo sděleno Jardou,
trest jsem dostal hlavně kvůli tomu že jsem předešlý měsíc porušoval opakovaně komunitní a hlavně herní pravidla, dva až tři týdny před permanentním banem jsem byl v Live Staffu varován tím že jestli něco znovu provedu tak bych měl správně dostat permanentní ban. Uposlechl jsem, a přistoupil jsem k riziku že mi bude udělen perm. ban po dalším porušení herních pravidel. Tento ban bych obhájil tím, že bych si chtěl přiznat mojí absurdní chybu kterou jsem udělal 04/03/2021 ve večerních hodinách kde jsem zajel dva důstojníky LSPD se kterými jsem měl dostatečnou interakci a k tomu oba tyto důstojníci střílelo po lidech se kterými jsem v tu dobu spolupracoval v nelegální skupině "Cartel De La Cuba", důvod byl jasný. Poté co jsem napsal osobě která mi udělila ban, tak mi bylo řečeno že jsem trest dostal také z důvodu že jsem si nevážil svého života (NVL) když jsem jel po hoře s vozidlem který bylo spíše určeno pro veřejné komunikace. (BMW M5 E60). Ano, byla to moje chyba kterou do dnešního dne lituji. Omlouvám se celému Staffu a zároveň Managementu projektu SWRP. Za tu dobu co jsem dostal ban, si myslím že jsem se změnil dost. Musím říct, že poté co mi byl udělen permanentní ban tak spíše dávám větší pozor na ostatní věci které mám v životě. Ale zas na druhou stranu, bych si rád zahrál se svými kamarádmi. Můžu opravdu slíbit že bych po návratu jednal v souladu s pravidly projektu. Znovu se tedy, omlouvám celému vedení projektu SidewayRP a lidem kterým jsem znepříjemnil roleplay mým jednáním. Myslím si že lidi dělají chyby, ale dost lidí si již neuvědomují do té doby dokud nedostanou finální trest. Amorální by mi přišlo tuto žádost nenapsat, jelikož jsem vždy říkal že jsem velice lojální projektu SWRP.
Díky za přečtení! 😃
Komentáře
Zdravím tě, @DavidHD,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @DavidHD,
tvé jednání bylo vysoce za hranou komunitních pravidel a to i po obdržení postihu. Ve tvém případě bylo rozhodnuto o udělení exemplárního postihu.
Odvolání je zamítnuto.
V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP