Žádost o unban - DayWix [Zamítnuto]
Discord přezdívka: DayWix
Discord ID: #9151
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198260085989
Důvod vedoucí k udělení postihu: Využití programu třetí strany - crosshair
Datum udělení postihu: 3.2.2021
Datum expirace postihu: Permanentní odepření přístupu na server
Obhajoba:
Zdravím, chci si zažádat o znovu udělení přístupu na portál SideWayRP. Vím že se unbany za crosshair neschvalují, proto to píšu se zvednutou hlavou s tím že se může stát něco nepravděpodobné. Nebudu se vymlouvat že jsem crosshair používal v jiné hře nebo něco takového. Crosshair jsem zapnul poprvé a naposled. Nevím co se mi honilo hlavou, když jsem ho zapnul. Šli jsme s kamarády na akci a řekl jsem si že ho zapnu že se bude hodit, protože jsem levý, nebo netuším. Když jsme projížděli okolo majáku tak se mi tam objevila Godzilla. Tak jsem si řekl že bych to mohl vyfotit a poslat do sw obrázků. Ale úplně jsem zapomněl, že ten crosshair mám. Asi po minutě jsem si všiml že tam je vidět naše vysílačka, tak jsem to smazal a fotku upravil, aby nebyla vidět frekvence. A znovu tam obrázek poslal, ale pak mi různí lidé začali psát, že užívej permu atp. Já jsem byl vystresovaný že nechci permu. Vypnul jsem si přímě zprávy, a potom asi po 5 minutách zase zapnul. Pak mi přišla soukromá zpráva od Rohlíčka, že se mám dostavit do life staff čekárny. To jsem u dělal a tak jsem si naposled popovídal s Rohlíčkem a dostal ban. Za tu dobu jsem si uvědomil několik věcí. To že jsem zkazil roleplay nejenom sobě, ale i kamarádům se kterýma jsem hrál a lidem na serveru. Moje chování nebylo přiměřené, a sobecké. Zkoušel jsem několik serverů, ale jen SideWay byl server který mě bavil. Nevím jestli mám dvojciferné IQ, že jsem si myslel že mi crosshair pomůže, ale není to tak. Jen mi to zhoršilo užívání roleplaye. Po čase jsem si uvědomil, že mi ten ban umožnil si dát detox od roleplaye a uvědomit si svojí chybu. Na Sidewayi jsem strávil přes 800 hodin krásného roleplaye a nikdy nebudu litovat, že jsem na tento server šel. Našel jsem si tu spoustu nových kamarádů se kterými se bavím i po banu.
To je asi vše co ze sebe vyplodím.
Přeju vám hodně štěstí v budoucnu, ať se serveru daří.
Mějte se.
DayWix
Komentáře
Zdravím tě, @DayWix,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @DayWix,
využívání jakéhokoliv podpůrného programu je vysoce amorálním činem. Schválení odvolání není v rámci tohoto prohřešku možné.
Odvolání je zamítnuto.
V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP