Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban - chip [Zamítnuto]

chipchip Člen
upraveno 9. April 2021 v Archiv

Discord přezdívka: chip

Discord ID: #1337

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/skittle_

Důvod vedoucí k udělení postihu: Postování obtěžujících odkazů

Datum udělení postihu: 7.3.2021

Datum expirace postihu: Permanentní

Obhajoba: Zdravím. Z důvodu, že jsem člověk, co má smysl pro humor, tak jsem si řekl, že by byl dobrý nápad někoho vystrašit. Tak jsem si tedy našel nějaký odkaz na stránku, která to umožňuje (něco jako ctrlv.cz). A než jsem se stihl vůbec podívat znovu na chat, tak mi přistálo oznámení, že mám ban. Nevím jestli je to tím, že se mi to pouze zdá, ale nikdy jsem neviděl, že by někdo za takovýto žertík dostal permanentní ban. Možná je to tím, že jsem v chatu nebyl pouze, když byl ban udělen a nebo jednoduše jsem dostal ban kvůli tomu, že se daný člověk lekl. To bohužel posoudit nemohu a nebudu za to nikoho soudit. Nicméně je to moje blbost. Uvědomuji si to. Buď jsem někde přehlédl pravidlo, že se toto nesmí dělat, nebo to je v nepsaných pravidlech a je to pouze na členech staff teamu. Bohužel to nevím. Proto bych se tedy rád omluvil a požádal o unban a přísahám, že už se to nikdy nebude opakovat. Pokud se daný člověk lekl příliš, tak se mu omlouvám.

Zde předkládám kopii celé zprávy: "Odkaz na jumpscare - Tykráso ta kočička je hezká :peepoHug:"

Předem děkuji,

chip.

Komentáře

• Zdravím tě, @chip,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @chip,

tvé odvolání nemohu schválit, neb jde o pouhou kopii předchozího, již zamítnutého odvolání.

Odvolání je zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí tří kalendářních měsíců.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.