Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban - zero (2. pokus) [Zamítnuto]

artoxartox Člen
upraveno 9. April 2021 v Archiv

Discord přezdívka: zero🧃#0666

Discord ID: 534743420170665985

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/xunresolved/

Důvod vedoucí k udělení postihu: NVL, TrashRP, Mixing Postav. ; Obcházení banu.

Datum udělení postihu: 11-13.03.2020

Datum expirace postihu: Permanentní ban.

Obhajoba:

Zdravím, to jsem opět já zero, po uplynutí tří kalendářních měsíců, jsem se rozhodl, že se pokusím opět odvolat, po několika měsících čekání jsem pečlivě sledoval kdy si budu moct opět zažádat o unban, jelikož jsem to myslel vážně, nějakou dobu jsem RPil na jiném serveru abych stále mohl vylepšovat mé zkušenosti v RP, s tím že vím že zde přestoupilo pár kamarádů a hrají zde u Vás, tím pádem mě napadlo že by bylo dobré kdyby jsem zde též mohl RPit, jelikož mi to už opravdu začíná lézt na nervy ( na druhém serveru.. ). Na mojí obhajobu, prakticky nemám nic, vím co jsem dřív udělal a bylo to tím že jsem jednal celkem v afektu a trošku jsem to přehnal když se daná věc stala, ano vím, neměl jsem to dělat a tohle je moje chyba, vím že jsem si měl rozmyslet co vůbec dělám a provádím než se to stane a také že jsem můj trest přijal a ani jsem se nepokoušel jakkoliv obhajovat vůči A-Teamu, jelikož to byla moje chyba a už teď to zkouším po několikáté a začínám už pomalu ztrácet důvěru v to že někdy vůbec dostanu unban, fakt mě to mrzí a příjde mi blbé nevyužít takové zkušenosti na tak dobrém serveru, vím že jsem si natolik zlepšil mé RP zkušenosti že dokážu prakticky obohatit komunitu a server, též jsem zestárnul a nabral rozumu, dřív jsem byl trošku mladší a fakt mi to v té hlavě nemyslelo a nevěděl jsem co vůbec pomanutě dělám a před tou dobou portál SideWay byl nějak na začátku svého samotného růstu. Několik měsíců natož jsem bohužel též zkusil i obejít ban, což mě též mrzí, akorát jsem si tím prodloužil délku mého banu, což prakticky ani nejde, ale vím že má šance na unban se zmenšuje asi o 110%, bohužel už mě přestal konkurenční server bavit, vždy pokaždé když jsme server opouštěl tak jsem měl nervy a akorát jsem byl úplně zbytečně naštvaný, ale s tím že jsem také po tom/těch incidentu měl takové nutkání to tam ukončit, že jsem musel ten ban prostě obejít, s tím že ale jsem neporušil po dobu obcházení banu žádné pravidlo a snažil jsem se RPit sériozně za každou cenu a nic neporušit, s tím že jsem se po nějaké době radši rozhodl přiznat jelikož to nedávalo žádný smysl ten ban obcházet, tak či tak někdo od Management Teamu o mně věděl, popravdě, fakt mě to mrzí že to tak muselo skončit a vím že jsem byl potrestán a zhoršilo mi to tak akorát šanci se kdykoliv zkusit odvolat, nasliboval jsem toho tak moc a furt mě to tak mrzí že jsem radši nevyčkal a nezkusil se poté odvolat. Tím pádem vím co jsem provedl a jsem si všeho vědom s tím že mě to neskutečně moc mrzí a snažím se tentokrát kvůli tomu opět odvolat. Tímto bych se chtěl ještě jednou všem a celému A-Teamu a Všem hráčům co můj "trash" museli zažít, moc omluvit, mrzí mě že jsem porušil několik pravidel a poté ještě zkusil obejít ban, ale už jsem fakt byl v nesnázích, tímto bych Vás chtěl poprosit zda-li by mi mohla být udělena "finální" šance s tím že kdybych kdykoliv a cokoliv porušil vzal bych si klidně permanentní ban, furt je to pro mě lepší trest než tam nehrát vůbec v tuhle momentální chvíli, věřte mi že jestli-že se tohle odvolání též zamítne tak je dost pravděpodobně pro mě konec FiveM, respektive skončím s RP, jelikož už fakt nevím co dál, což už ani nepočítám jak dlouho se sem snažím dostat, berte tohle jako mé druhé a asi poslední odvolání, napsal jsem fakt jak to cítím a jak to vše bylo a doufám že na to přihlédnete a alespoň se nade mnou slitujete, neříkám že nutně musíte a respektuju Vaše rozhodnutí a respektoval jsem i to před tím, taky vím že zamítnete dost žádostí o unban a moc lidem se šance nedá, neříkám že jich pár není, ale sám vím že jich je fakt dost zamítnutých, ale snad dokážete nahlédnout i na ty dobré věci, možná si řeknete že asi nemáte důvod mi dávat unban, jelikož asi na mě můžete mít názor furt stejný, ale opravdu a jistě vím že jsem se změnil, s tím že Vám dokážu slíbit že pokud se mi unban opravdu udělí tak budu dodávat nejvyšší kvalitu RP co budu moct dodat a budu se snažit neporušit ŽÁDNÉ pravidlo, budu do toho dávat všechen mé úsilí a čas jen abych Vám dokázal že to myslím s tím unbanem naprosto vážně a chci to znovu zkusit, těžce doufám že mi dáte šanci, na tož říct že bych asi byl radostí bez sebe kdybych ten unban dostal, ale to už je postranní věc a vím že je zbytečné toto do obhajoby zahrnout. K závěru, jak už jsem říkal, nemám ani nic na obhajobu, jsem si toho plně vědom, pravidla jsem porušil a přiznávám to, ban jsem obešel, pouze to na mě kamarád nějak nahrnul ( první trest ), tak abych ty věci s ním dělal, samozřejmě na něj neházím vinu, ale když jsem s ním tak se fakt nedokážu přestat smát a furt jedu, ale teď už jsem dospěl a dokážu si ustanovit svoje hlediska a hranice

Tím pádem ještě jednou děkuji za přečtení a budu už jenom čekat na odpověď ze strany A-Teamu.

s pozdravem a přáním hezkého dne..

zero.

Komentáře

• Zdravím tě, @artox,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @artox,

je mi líto, ovšem obcházení uděleného postihu je jedním z nejhrubších postihů. V aktuální situaci tedy není možné schválení odvolání za takový čin.

Odvolání zamítnuto.

V rámci tohoto případu již není možné schválení odvolání.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.