Žádost o odvolání z permanentního banu, Jacobbb [Zamítnuto]
Discord přezdívka: Jacobbb
Discord ID:#0101
Profil služby Steam:https://steamcommunity.com/id/kubavlak
Důvod vedoucí k udělení postihu: Využívání bugu
Datum udělení postihu:3. 6.2020
Datum expirace postihu: Permanentní ban
Obhajoba: Zdravím, jmenuju se Jakub a je mi 15 let.V mém volném čase trávím hraní videoher, posilováním, čtení knih a chodit na tréninky. Od svých 7 let hraju závodně florbal až to teď a ještě dlouho budu. Žiju v Praze s mýma rodičema a bráchou. Před necelým rokem na začátku června jsem dostal permanentní ban za využíváním bugu, už přesně nevím jakého. V ten den co jsem zjistil že mi byl udělen tento ban tak jsem byl smutný, když jsem každý ráno vstával byl jsem vždy šťastný že můžu jít Rpit na sideway. V toto ráno jsem naopak byl smutný svojí chybou a naštvaný. Pro mě mohlo být lepší se přiznat za využívání bugu a dostat permanentní ban s tím že jsem se přiznal. Za svůj postih jsem byl smířený a musel jsem s tím vyjít a dostat se z toho smutku. I po snaze žádosti o unban jsem tak nedostal druhou šanci. Hned to odpoledne ten stejný den jsem si procházel fotky a videa z patrol kde jsem byl ještě v akademii LSPD a byl jsem víc a víc smutný že tyto zážitky už nebudu mít. Když jsem se z toho dostal po půl měsíci tak jsem začal rpit na jiném serveru kde jsem vydržel do Vánoc, abych získával více a více zkušeností s RP. V únoru jsem začal rpit na serveru který se rozrůstá, kde jsem do teď. Když jsem koukal po YouTube tak jsem viděl video z oddshotu na swrp a hned mi to připomnělo že jsem tam RPil před necelým rokem, a tak jsem se kouknul na mojí žádost o odvolání z Permanentního banu a zjistil jsem že v tu dobu před necelým rokem jsem udělal zatím nejhorší věc co jsem mohl udělat abych ztratil větší zrůst zkušenosti a zážitků. Za ten necelý rok jsem se opravdu hodně změnil, přestal jsem zmatkovat při RP a naučil jsem se toho víc, jak v rp a jak se chovat na známých serverech. Už jsem ani nedostával herní bany za porušení pravidel. Proč bych měl dostat odvolání z mého Permanentního banu, tak abych začal. Myslím si že za ten necelý rok jsem se opravdu změnil a možná bych mohl dostat druhou šanci i s tím že jsem provedl co jsem provedl tak bych si strašně rád zahrál na tomto serveru.Ani jsem nezkoušel nějak obcházet ban, protože vím že je to zbytečné a přišlo by se na to. Ani před udělením permanentního banu jsem nijak neporušoval pravidla a nedostal ban ani za komunitní pravidla. Tímto bych zde vyjádřil mojí Story a žádost o druhou šanci na skvělém serveru kde by bylo mým přáním si zahrát a zarpit PD. Taktéž si myslím že člověk by měl dostat druhou pomocnou ruku neboli šanci se ukázat kdo je a o co mu jde, myslím si že ten necelý rok je dlouhá doba co jsem si uvědomil co mám a nemám. Přeji hezký večer a s pozdravem Jacob
Komentáře
Zdravím tě, @Jakoubek,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Jakoubek,
tvé jednání bylo v hrubém rozporu s pravidly portálu SidewayRP, zároveň mohlo dojít k razantnímu poškození ekonomiky herního serveru. Ve finále, po evaluaci tvé herní minulosti jsem se rozhodl pro zamítnutí tvého odvolání.
Odvolání je zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí šesti kalendářních měsíců.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP