Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban [Zamítnuto]

DzubyDzuby Člen
upraveno 12. April 2021 v Archiv

Discord přezdívka: Dzuby

Discord ID: #0599

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/ptakopysk2/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Předavání peněz mezi postavami.

Datum udělení postihu: 05.06.2020

Datum expirace postihu: Permanentní

Obhajoba:

Dobrý den

Dne 05.06.2020 jsem si mezi postavami předával peníze, o unban jsem si žádal již dvakrát, a i přesto nevzdávám naději v odpuštění, a doufám že si na sidewayi ještě zahraji..

10 měsíců nazpět jsem si předával peníze mezi postavami.. Bylo to ode mě velice nefér vůči ostatním hráčům na SWRP, bohu dík jsem si za tyto peníze nic nekoupil, ale i přesto si uvědomuji že jsem i tak mohl poškodit ekonomiku serveru..

V pár větách bych vám rád popsal jak jsem se porušení tohoto pravila dopustil:

Jednoho krásného dne jsem se po úspěšném pohovoru připojil na server SWRP, v tu dobu jsem byl nezkušený roleplay hráč, neznal jsem podstatu roleplaye, a mým cílém byl zisk peněz pro mojí roleplay postavu.. Jako první jsem začal jezdit s kamiony, byla to práce kterou mi všichni ze začátku doporučovali, nicméně to pro mě nebylo dost.. Snažil jsem se dostat peníze jak jen to šlo... Napadlo mě tedy vytvořit si postavu, dát si peníze do kufru, a následně se připojit na první postavu.. Byla to ode mě pitomost, absolutní nesmysl, tomu se ani nedal říkat roleplay.. Byl jsem zaslepen touhou po penězí, a nechápal jsem o co v roleplayi reálně jde..

Po banu jsem začal hrát na jiných serverech, kde jsem nahrál přes 2000 hodin.. Už opravdu nejsem takový jaký jsem dříve byl.. Během hraní na jiných serverech jsem nabral spoustu zkušeností, a o dost jsem zmoudřel.

Po každé co jsem šel psát žádost o unban jsem si v hlavě opakoval dokola, a dokola jakej jsem byl idiot.. Co jsem to vlastně udělal, a co jsem mohl způsobit..

Srdečně bych se chtěl omluvit projektu SWRP za moje chování, a za škodu kterou jsem mohl způsobit..

-Dzuby

Komentáře

• Zdravím tě, @Dzuby,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Dzuby,

po udělení permanentního postihu jsi se úmyslně pokusil tento postih obejít. Jakékoliv obcházení postihu je vysoce amorální a v rámci komunity herního portálu SidewayRP nežádané.

Odvolání je zamítnuto.

V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.