Žádost o unban/zkrácení trestu [Zamítnuto]
Discord přezdívka: Daragon
Discord ID: Daragon#5422
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/Daragon_CZ/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Opakované porušení komunitních pravidel, Nerespektování SWRP týmu
Datum udělení postihu: 11.03.2020
Datum expirace postihu: Permanentní
Obhajoba:
Zdravím,
touto žádostí bych chtěl požádat o unban na portálu SWRP. Ban jsem dostal minulý měsíc za opakované porušení komunitních pravidel a nerespektování SWRP týmu. Přesněji jsem dal reakci na Jardovu zprávu a následně poté jsem dostal permanentní odepření přístupu. Po permanentním odepření přístupu jsem nebyl nijak toxický ale na dvou ostatních komunitních discordech jsem spamoval a tagoval jsem everyone. Reakci, kterou jsem dal na již zmíněnou zprávu jsem nebral nikoliv toxicky či tak že bych nerespektoval člena SWRP týmu. Pokud to tak Jarda vzal tak bych se mu rád omluvil ale nemělo to být tak jak si to vzal. Poté co jsem dostal permu tak jsem v afektu začal spamovat ostatní discordy chápu, že tohle chování nebylo v souladu s pravidly SWRP, je mi to velice líto a už se to nestane. Taky bych rád poukázal na to, že jsem za celou dobu fungovaní na portálu SWRP dostal pouze jeden ban, při kterém jsem si uvědomil, že už bych to neudělal. Tak to mám i s tímto banem a byl bych velice rád, kdyby jste mi tuhle žádost schválili. Také bych se chtěl omluvit všem poškozeným a hlavně Jardovi, snad mou omluvu příjme a bude to v pořádku. Poučil jsem se ze své chyby, nadále by se nestala a velmi ji lituji. Předem děkuji za vyřešení žádosti a doufám, že bude kladné.
S pozdravem Daragon.
Komentáře
Zdravím tě, @Daragon,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Daragon,
ve svém rejstříku máš již mnoho zápisů. Bohužel, ani z jednoho jsi se nepoučil a ve svém jednání pokračoval dále. Z tohoto důvodu nejsem přesvědčen o tom, že jsi schopen dodržovat pravidla portálu a jsem tedy nucen tvé odvolání zamítnout.
Odvolání je zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí šesti kalendářních měsíců.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP