Žádost o unban (č. 2) - niss4n [Zamítnuto]
Discord přezdívka: niss4n
Discord ID: #0001
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/niss4ncs/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Podvádění, metagaming
Datum udělení postihu: 03.02.2021
Datum expirace postihu: Permanentní
Obhajoba: Zdravím,
uběhl další měsíc od mé minulé žádosti, ve které jsem vás žádal o druhou šanci. Permanentní ban jsem obdržel za to, že jsem se pokoušel dostat k informaci způsobem, který rozhodně v pořádku není, a v ten daný moment jsem si neuvědomoval následky, které z toho mohly a také nastaly. Uvědomuji si, že to chyba byla a sám sebe jsem okradl o spoustu zábavy kvůli věci, kterou jsem si mohl obohatit RP a vím, že jsem si měl vše zjistit tak, jak se má.
Rád bych se omluvil za vzniklé problémy a v případě udělení druhé šance bych si na podobné jednání dával velký pozor a obloukem se takovému jednání vyhýbal, jelikož bych se rád vrátil za fajn komunitou. Vážil bych si více toho, že nemám odebraný přístup na server a dělal bych maximum pro to, aby mé jednání bylo i vůči ostatním férové a něco podobného se již neopakovalo.
Děkuji za přečtení mé žádosti.
S přáním hezkého dne
niss4n
Komentáře
Zdravím tě, @filajz,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @filajz,
pokus o získání informací tímto způsobem je vysoce amorální. Zároveň, při řešení uvedené situace jsi vědomě uváděl nepravdivé informace členům SWRP Teamu. Bohužel, v souvislosti s výše uvedenými důvody, nejsem schopen vyhovět tvému odvolání.
Odvolání je zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí tří kalendářních měsíců.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP