Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban [Zamítnuto]

upraveno 17. April 2021 v Archiv

Discord přezdívka: Benžemin#4656

Discord ID: 662244238909767681

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198337536831/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Reklama, Obcházení banu

Datum udělení postihu: Přesné datum není známo. / 1 rok a 4 měsíce zpátky

Datum expirace postihu: Permanentní

Obhajoba:

Zdravím všechny z týmu SWRP a také každého který si čte tuhle žádost, uplynula nějaká doba jak od mého banu na SWRP, 

tak i od mé první žádosti o unban která mi byla zamítnuta, dnes jsem se rozhodl, že se o to pokusím znova protože mě k tomu donutily jisté věci ohledně RP

a hlavní důvod je že jsem se seznámil s dalšími servery které se nevyrovnají se SWRP. Tyto servery zde nebudu zmiňovat, ale aby jsme se dostali k věci kterou tady chci řešit, 

samozřejmě hned z názvu to každý pochopí, ale je lepší vždy popsat pěkně do slova a do písmene jak a co bylo popřípadě bude. Ban jsem dostal někdy před 1 rokem a 4 měsíci kvůli tomu, že jsem pozval mojí blbostí

SWRP na jiný server, bylo to nedopatřením, ale zodpovědnost za to i přesto musím nést a uvědomuji si to, stalo se to tak, že jednoho dne jsem ležel už v posteli při televizi a byl na telefonu [okolo 10 hodiny večerní] 

chtěl jsem pozvat pár přátel na náš kamarádský discord a v tom jak jsem posílal pozvánky tak mezitím byl i server SWRP kterého jsem pozval, okamžitě potom se mi otevřela PM s botem že jsem byl zabanován na SWRP, 

chtěl jsem to okamžitě řešit ale nechtěl jsem zároveň nikoho rušit a otravovat takhle večer, řekl jsem si že se uklidním a zítra to vyřeším. Ráno jsem se probral a zapnul okamžitě počítač a šel na discord, 

napsal jsem nějakému Staffovi a popsal jsem mu co se stalo, řekl "Nemám náladu nic řešit najdi si někoho jiného!", odpověděl jsem mu "dobře děkuji za tvůj čas snad někoho najdu", potom jsem napsal dalším 3 členům 

z A-tamu a popsal to stejně jako tomu prvnímu, tito členové mi odpověděli bohužel podobně, já jelikož jsem nebyl nějaký znalec všeho co se týká swrp tak jsem nenašel forum pouze jsem věděl že je stránka SWRP apod. ale nenapadlo 

mě nic řešit přes forum, snažil jsem se 2 týdny všechno nějak opravit, bohužel nic... Abych řeknul pravdu, přestalo mě to bavit tak jsem zkusil obejít ban a ano povedlo se mi to s tím že jsem potom byl zabanován za obcházení banu,

řeknul jsem si že tohle je konec... Potom co se tohle stalo mi ukradli můj Discord účet a to je vše.. Tímto celým se strašně upřímně omlouvám celému týmu SWRP za obcházení banu a za způsobené

problémy a také vás žádám o to aby jste mi udělily ještě jednu šanci a mohl vás už znovu nezklamat děkuji Benjamin ..

Chtěl bych také říct že to to co se stalo už se nebude opakovat, byla to malá chyba s velkými následky. Mezi tím co jsem nebyl na swpr naerpil jsem další 2000 hodin a řeknu jedno... i přesto 

že některé RP acke byly fajn tak se to opravdu nevyrovná SWRP, snažil jsem se vždy ERPIT nejlíp jak jen to jde a můj herecký výkon potom byl oplácen pochvalami na doscrodu za což jsem byl 

rád, každopádně rád bych i přesto že mi byla po 3 zamítnuta žádost se dostat na SWRP šel právě k vám, ptotože je to jediný server který za to stojí a má pro mě nějakou hodnotu co se týká rozvijení PR a dávání do toho svůj

volný čas. 

((CO BYCH UDĚLAL KDYBY JSEM DSTAL UNBAN?))

Samozřejmě bych okamžitě byl štěstí bez sebe, protože zatím mi příjde tahle žádost na schválení nedosažitelná, každopádně hned bych šel k PD sboru a dal si pořádné RPčko jak má být. 

Snažil bych se pomoc jak finančně tak i v reportech protože sám jsem developer a nějaké ty zkušenosti mám a myslím že by to mohlo pomoct dost lidem, potom co by jsem byl u PD nebo by mi 

to náhodou nevyšlo bych šel k Bratvě tak jak jsem byl před tím za postavu Ivan Antonov. Určitě bych zase rozjel RP dědka, když jsem poprvé erpil na SWRP 

tak právě postava dědka byla ta první co jsem erpil, vždycky bylo dost srandy a krásný RP s určitě bych provozoval vše stejně jak tomu bylo před tím. 

((K FORMULÁŘI))

Kdyby mi byla udělena vyjímka tak bych se určitě dost rozepsal ve formuláři na SWRP aby jsem vám také ukázal že mám opravdu zájem uvás ERpit. 

((Proč by jste mi měly dát unban?)) 

Upřímně moje vyjádření k situaci = Za mě je to celé velké nedorozumění už od začátku, nikdy bych nechtěl poslat na server pozvánku nebo jakkoliv provozovat reklamu a i kdyby jsem ji provozoval nikdy

bych nedosáhl toho co právě SWRP, chtěl bych tímto říct že SWRP nemá žádné konkurenty a nikdy je mít nebude. Ale také bych chtěl říct že reklamu kterou jsem omylem poslal ¨

se mohla vyřešit na místě a né že Admin mi napíše "Bež jinde" 

1. Měly jste tam bota který to okamžitě smaže 

2. Nikdo by na pozvnáku neklikl protože se nejednalo ani o RP server. 

Měl bych dostat unban hlavně z toho důvodu že pořád se snažím vám dokázat že chci erpit jak se má a že nejsem někdo kdo to o sobě jen tvrdí. 

Vím co mi řeknete že reklama je opravdu závažné porušení pravidla a také že obcházení banu tomu nepomáhá, ale představte si samy že by jste byly já- máte rád oblíbenou věc a nikdo to s vámi neřeší i když jste pořádně nic "neudělal".

Komentáře

• Zdravím tě, @BenjaminČeško,

obcházení jakéhokoliv postihu je hrubým porušením zásad portálu SidewayRP. Zároveň, od tvého posledního odvolání neuplynula předepsaná lhůta.

Odvolání je zamítnuto.

V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.