Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban/Zkrácení trestu (Discord+Game) [Zamítnuto]

wrencheuwrencheu Člen
upraveno 27. April 2021 v Archiv

Discord přezdívka: WrenCH#8138

Discord ID: 440579642680934401

Profil služby Steam:https://steamcommunity.com/id/TripposarusFlex/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Bugování, Mixovácí Peněž

Datum udělení postihu: 25.7(Nevím Přesně)

Datum expirace postihu: Permanentí

Obhajoba:

Dobrý den, toto je již druhá žádost o odvolání permanentní penalizace

Začalo to tím že jsem se připojil na server a byl jsem v gangu kde ostatní hráči měli rychlé auta či dobré zbraně. Já jsem se snažil vydělat na to sám ale mě to přišlo moc časově náročné a tím pádem jsem zvolil špatnou cestu vydělávání peněz(mimo pravidla) Začal jsem si mixovat peníze. 

Bohužel mi v tu dobu vůbec nedocházelo že dělám něco špatně a za celou dobu jsem si tím zhruba 80 000 herní měny. Mohl jsem tím narušit ekonomii serveru a tím pokazit herní zážitek ostatním hráčům ale v tu dobu jsem si to neuvědomoval. Jediné co mě v tu dobu zajímalo bylo to co si koupím, pár měsíců od banu jsem si uvědomil že to není hlavně o tom majetku ale primárně o tom zážitku a kvalitního RPčka. Instantě po tom co mi byl udělen Ban mě to začalo hrozně mrzet a tato chyba mě mrzí a lituju toho že jsem nějakou takovou věc udělal až do dnešního dne.

Ještě před tím než mi byl Ban udělen mě na Ban nikdo neupozornil a nikdo mě nezavolal do nějaké čekárny či to nějak pořešit. Když jsem viděl tabulku že jsem zabanován velmi jsem se zhrozil. To co jsem těch 9 měsíců nazpátek udělal byla chyba a kdyby jsem se někdy na server opravdu vrátil tak bych už nikdy takovou chybu neudělal protože bych nechtěl o ten RP zážitek přijít jako jsem o něj přišel již dříve. Mohu se omluvit celé SWRP komunitě za to že jsem jim mohl rapidně zkazit jejich RolePlay zážitek. A chtěl bych podotknout že jsem nikdy předtím na herním portálu serveru SideWayRP nebyl trestán.

Vím a uvědomuji si co jsem provedl a co to mohlo mít za následky, byla to hloupá chyba, ale i za chyby se platí

S pozdravem Lukáš Abt/WrenCH

Komentáře

• Zdravím tě, @wrencheu,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @wrencheu,

přezkoumal jsem tvou situaci a dospěl k závěru, že nejsem schopen schválit tvé odvolání. Nejen že jsi hrubě porušil pravidla portálu SidewayRP, ale zároveň jsi předváděl nízkou kvalitu RP.

Bohužel, nejsem si jist, že jsi se ze svých chyb poučil a proto jsem nucen rozhodnout takto.

Odvolání je zamítnuto.

V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.