Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

SC HONZÍK ŽÁDOST O ZKRÁCENÍ BANU 4.-POKUS [Zamítnuto]

sc_honziqsc_honziq Člen
upraveno 12. May 2021 v Archiv

Discord přezdívka: tíx

Discord ID: #0013

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/vysokakvalita/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Porušení Pravidel

Datum udělení postihu: 29.05.2020

Datum expirace postihu: - nikdy - perma

Obhajoba:

Ahoj, za měsíc to bude rok co jsem zde na herním portálu SideWayRP permanentně zabanován. A to je opravdu dlouhá doba za kterou jsem nasbíral mnoho rp zkušeností ale taky jsem si za tu dobu uvědomil že v tu dobu mé chování nebylo vůbec dobré choval jsem se jednoduše jako idiot za poslední týden mého trvání jsem byl několikrát v life staffu na což sem v té době nedbal a pokračoval sem v chování jaké jsem měl i před tím.. a to byla má chyba neuměl jsem se ponaučit z chyb které jsem udělal což mě velice mrzí a nejradši bych si za to nafackoval... protože jsem teď v situaci kde nemám pořádně co hrát a v dnešní době když je karanténa a já sem doma defakto 24/7 tak je to opravdu těžké protože opravdu krom online hodin není co dělat a co bych dal za to abych si s u vás společně s kamarády mohl zase zaerpit jak jsem už jednou řekl svou chybu si uvědomuji a to tu že jsem v té době vůbec nedbal na warny ale lépe řečeno jsem vůbec neměl ta pravidla porušovat což je samozřejmě ta hlavní věc na celé situaci taktéž se omlouvám všem kterým jsem svým chováním snížil kvalitu rp nebo jsem jim ho znechutil a taky se omlovám všem staffákům kteří se museli zabývat tím že nějaký idiot porušuje pravidla.

No a já přeju všem kteří toto čtou pěkný den ČAU.

Komentáře

• Zdravím tě, @sc_honziq,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @sc_honziq,

za identické jednání jsi byl oficiálně varován několik dní před obdržením této suspendace. Bohužel, z žádného z tvých odvolání jsem nedospěl k závěru, že jsi se z této suspendace poučil a proto nejsem schopen vyhovět tvému odvolání.

Zároveň, vytváření několika uživatelských účtu na tomto fóru ti na důvěryhodnosti rozhodně nepřidá.

Odvolání je zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí šesti kalendářních měsíců.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.