Žiadosť o Unban MR.FREEZEEEEE [Zamítnuto]
Discord meno: MR.FREEZEEEEE
Discord id: #3654
Steam profil: https://steamcommunity.com/profiles/76561198868845042/home
Dôvod udelenia banu: Mixing
Dátum udelenia banu: 8.4.2021
Dátum expirácie banu: 8.5.2021
Obhjoba:
Zdravím, dňa 8.4.2021 som dostal ban za mixing ktorý som dostal kvôli tomu že som šiel poslať darkcoin na kamarátov účet. Po niekoľkých pokusoch mu poslať darkcoin som dostal od Anticheatu perma ban, na ktorý som reagoval napísaním ticketu. Po zavolaní do live staff supportu som si to všetko uvedomil. Dopustil som sa priestupku mixingu majetku z jednej postavy na druhú pretože som si neuvedomil že mám skopírované svoje číslo darkcoin peňaženky a kamarátove číslo peňaženky som mal napísané a nie skopírované. Svoju chybu som si uvedomil a priznal si ju. Nemal som žiaden problém niesť svoj trest na koľko som si všetky tresty s plnou sadzbou odpikal, a bol som si vedomí svojej chyby.Túto chybu som už raz spravil a bol som za ňu potrestaný, od tej doby som sa snažil dodržiavať pravidlá čo najviac čo sa mi aj darilo až do osudného dňa. Medzi tým som vystriedal viacej RP postav a nikdy som si medzi nimi svoj majetok nemixoval ani sa o to nepokúšal. Bohužial už to posledné dni bez RP nezvládam pretože mi veľmi chýba SWRP skúšal som Rpiť aj na iných serveroch no nikdy sa nevyrovnali SWRP. Svoju chybu veľmi ľutujem a uvedomujem si ju. Touto žiadosťou sa chcem ospravedlniť a vyskúšať poprosiť o unban.
Vopred ďakujem za prečítanie a reagovanie na moju žiadosť. Prajem pekný zvyšok dňa s pozdravom Freezeeeee.
Komentáře
Zdravím tě, @MRFREEZEEEEE,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @MRFREEZEEEEE,
situaci jsem přezkoumal a došel k tomu závěru, že skutečně došlo k hrubému porušení pravidel portálu SidewayRP. Postih je tedy platný a k tvému jednání adekvátní.
Odvolání je zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP