Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

žádost o unban / zkrácení banu [Zamítnuto]

Saint_KasySaint_Kasy Člen
upraveno 29. April 2021 v Archiv

Ahoj mé jméno je Saint_Kasy ( discord Saint_Kasy 2.0#3040 ) žádám o unban z perma banu kvůli crosshairu. Hned jak si mě admin jménem Rohlíček zavolal jsem došel do čekárny. Napíšu jsem to co sem říkal jim, hned sem se přiznal nic nezapíral že jsem ho měl zaplý a že přijdu jakýkoliv trest páč si ja to můžu sám, byl jsem na freeroamu kde jsem ho používal. Pak jsem šel na SideWay RP ale nevypl ho páč mi to vůbec nedošlo. za celou dobu svého hraní na serveru jdem nepoužil zbraň ke střelbě což jde dohledat v kill logu. Je to má chyba omlouvám se a už se to nestane. Jsem bezproblémový hráč, toto můžou podtvrdit někteří hráči co u vás taktéž hrají. Toto je moje žádost už po 6sti měsících

Budu rád za přečtení, zkrácení či zrušení banu, již se to nestane

S pozdravem Saint_Kasy

Komentáře

• Zdravím tě, @Saint_Kasy,

odvolání zamítnuto z důvodu nedodržení předepsaného formátu a předepsané časové restrikce.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí dvanácti kalendářních měsíců.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.