Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žiadosť o Unban/WL [Uzavřeno]

EsoEso Člen
upraveno 5. May 2021 v Archiv

Discord přezdívka: St0len / Eso

Discord ID: #0307

Profil služby Steam: Bohužial neviem ktorý steam lebo ich mám asi 5 ale dohľadam som svoje hex: 110000136521c77

Důvod vedoucí k udělení postihu: Ja ani neviem viem že to bolo cca rok dozadu kedy my napísal admin rohlík že mám s ním ísť niečo konzultovať napísal som mu že nemôžem lebo sedím v autoškole, snažil som sa zistiť z akého dôvodu je ma nutné na Discorde aby som mal teda dôvod sa ponáhlať dôvod mi zdelený nebol tak som povedal že tak načo tam mám prísť keď neni dôvod ? a bol mi odobraný WL. Následne mi napísal že teda WL mi dá späť keď sa s ním pôjdem porozprávať. Písal som ostatným adminom či náhodou niekto niečo nevie ale bohužial.

Datum udělení postihu: cca 11 mesiacov dozadu.

Datum expirace postihu:

Obhajoba: Neviem o čo sa jednalo ale chcel som vedieť len dôvod prečo mám prísť na Discord myslím si že dôvod mi bal byť zdelený. Mám na RPné cez 1k hodín a myslím si že som neporušil niečo o čom by som vedome vedel.

Komentáře

• Zdravím tě, @Eso,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Eso,

žádným členem SWRP Teamu ti nebyl udělen žádný postih, nýbrž ti byl pouze odebrán whitelist statut.

Doporučuji ti tedy projít celým výběrovým řízením, pro získání whitelist statutu.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.