Žádost o unban - luckynko [Zamítnuto]
Discord přezdívka: luckyvíšco
Discord ID: #2592
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/twizer9999/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Obcházení postihu, opakované mixování majetku, nerespektování členů SWRP týmu
Datum udělení postihu: 23.04.2021
Datum expirace postihu: --X-Z (pernamentní) --
Obhajoba: Zdravím,chtěl bych si požádat o unban tímto stylem,mé hrubé porušení pravidel k souladu s pravidly portálu SWRP bylo ohledně všeobecného pravidla "mixingu" byl nám udelěn ban na (2 týdny) s tím že nám nebyl odebrán civilista či nám nebyl přidelen in-game ban tudíš jsme pravděpodobně v největším pochybením jsme nadále hráli cca po 3/4 dnech , ano vím ohledně tohoto nerespektování jsem si vědom a musím usvědčit byla to všeobecná chyba,bohužel nám to nedalo protože na SWRP jsem strávil více jak 1 500 hodin u všeobecného rpéčka u různých frakcí, ohledem mixingu bohužel byla to chyba to přiznáváme oba 2 i s kamarádem Nerwyxem, nikdy do této doby jsme toto pravidlo neporušili a z pochybením když nás to napadlo tak nás to lákalo,a bohužel jsme se toho dopustili,potom když jsme měli "bany" tak nastalo litematicky bohužel ta věc,kdy mi nic jiného nezbývalo,z této doby jsem hrál každý den x hodin na ostatních serverech,či jsem x krát udělal někde WL a snažil se tam umožnit co nejvíc seriosní RP,tudíš si myslím že jsem aktuálně znovu probral více zkušeností či vědomostí v nápadu RP propably hráli jsme každý den. V tuto dobu sice vím že je to pozdě,ale opravdu jak za mě tak i převážně mého kamaráda to mrzí s tím že určitě jsme se ponaučili,a nehodláme jak na ostatním popřípadně zde znovu toto pravidlo hodlat porušit, rád bych znovu usoudil RP na swrp z důvodu že mě tam opravdu rp bavilo,x hodin denně jsem tam strávil, či tvořil nějaké RP pro ostatní rp hráče,budu rád za jaké koliv názory,či ohlasy s konskrutivní kritikou Lucky.-
Komentáře
Zdravím tě, @luckynko,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @luckynko,
podání odvolání, po obdržení permanentní suspendace, je možné nejdříve po uplynutí jednoho kalendářního měsíce.
Odvolání je zamítnuto.
V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP