Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Nie je možné sa napojiť na discord [Uzavřeno]

LeBongerLeBonger Člen
upraveno 19. May 2021 v Archiv

Zdravím,

Pokúšal som sa napojiť na discord sideway RP aby som si mohol podať žiadosť o wl, pri pokuse o pripojenie mi vždy vypíše "Unable to accept invite" chvíľu som sa to snažil troubleshootnuť, nepomohlo nič. Pri pokuse o nájdenie nejakého riešenia na internete som na reddite našiel že by to mohol spôsobovať ban na danom dc serveri. V prípade že mám na Sideway discorde naozaj ban by sa chcel spýtať či by tam nebola nejaká možnosť unbanu, poprípade či to nie je náhodou IP ban na rovnakú ip ako mám ja vzhľadom na to že som na Sideway discorde ešte predtým nebol (alebo si to aspoň nepamätám) a tým pádom som ban ešte dostať nemohol.

Mohli by ste sa na to prosím pozrieť ?

Nick : LeBonger#1602

IP : 195.28.133.162

Ďakujem

Komentáře

• Zdravím tě, @LeBonger,

tvou přezdívku nemáme uvedenou v našem interním systému.

Pakliže jsi kdykoliv v minulosti používal jinou přezdívku, doporučuji ti ji též uvést. Pakliže jsi však v minulosti jinou přezdívku nepoužíval, doporučuji ti se obrátit na oficiální podporu platformy Discord.

Děkuji za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.