Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Alex Clark

Meno: Alex

Priezvisko: Clark

Narodenie: 24.2.1995

Výška: 180cm

Váha: 87kg

Matka: Sarah Clark

Otec: Albert Clark

Súrodenci: žiadny

Hobby: kontaktné športy, streľba

doterajšie zamestnanie: Policajt v Londýne na hodnosti strážnik, donáška jedla, taxi

Narodil som sa 24.2.1995 v Londýnskej nemocnici. Od malička som vyrastal v dobrej rodine a popravde neboli sme ani bohatý ale ani chudý. Od 6 rokov som sa začal venovať športu menom Rugby. Zatiahol ma do toho otec a jedná sa o šport kontaktného typu. Venoval som sa tomu až do roku 2018. Kedy som si na zápase škaredo poškodil chrupavky na pravej nohe a ďalej som sa nemohol venovať tomuto športu. Otec mi povedal že by som sa hodil ku zboru polície a tak som neváhal a pustil sa do akadémie. Po tom ako som akadémiu dokončil som sa dostal na hodnosť strážnika. 1 rok na to sme zistili že matka má rakovinu avšak už v pokročilom štádiu. O 2 mesiace na to umrela a otec to psychicky nezvládol a otrávil sa alkoholom. Akonáhle som zistil čo sa otcovi stalo som sa rozhodol presťahovať do Los Santos a pobiť tam aspoň rok. Po 2 týždňoch som si našiel prácu ako rozvážač jedla a neskôr taxi. Ako náhle som videl že Los Santos sheriff naberá ani som nezaváhal a hneď sa do akadémie prihlásil. Teraz som v akadémii LSSD a čakám na ceremóniu.

Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.