Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žiadosť o unban [Zamítnuto]

MasashiMasashi Člen
upraveno 21. May 2021 v Archiv

Discord přezdívka: Qeentyy

Discord ID:#9999

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198916246008/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Opakované pokusy o obcházení permanentního banu

Datum udělení postihu: 21.5.2021 o 15:13

Datum expirace postihu: Permanent

Obhajoba: Zdravím, rád by som sa obhájil ohldom môjho banu ktorému absolútne nechápem, mám tam napísané obchádzanie banu ktomu na servery som dneska chcel ísť 1x rpiť a zatial som na discorde bol max 4 dni. Myslím si alebo viem povedať že ban mi bol udelený neprávom kedže ako som zmieňoval na servery som bol 0x z dôvodu FiveM banu za krajšie vizuálne textúry ktoré boli zadarmo, dneska mi ban vypršal a chcel som sa 1. napojiť na server kde mi to písalo že Whitelist nemám ktomu som mal rolu civilista. Spýtal som sa na pomoc vela ludí dávalo návrh ktorý nefungoval tak som sa obrátil na čakárňu na Live staff alebo niečo také, po cca 10 minutách v čakárni ma odpojilo a len som videl správu že som bol zabanovaný z portálu SWRP. Takáto je moja obhajoba na môj momentálne udelený ban Dakuje a prajem pekný zvyšok dňa.

Fotka banu:

Komentáře

• Zdravím tě, @Masashi,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Masashi,

mohu tě ujistit, že udělená suspendace je naprosto adekvátní. Z důvodu ochrany tvého soukromí zde nebudu uvádět přezdívky, pod kterými ses snažil obejít svou první suspendaci, nicméně svou vlastní historii jistě znáš.

Odvolání je zamítnuto.

V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.