Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o zkrácení trestu - Snapy [Zamítnuto]

SnapySnapy Člen
upraveno 25. May 2021 v Archiv

Discord přezdívka: Snapy

Discord ID: 2458

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/snapycze/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Metagaming,RDM,Nízká kvalita RP

Datum udělení postihu: 21.05.2021

Datum expirace postihu: 4.06.2021

Obhajoba:

Vážený Staff Teame, Chtěl bych zde obhájit svůj ban který mi byl udělen.

Metagaming: Použil jsem starý frakční discord ,,La Familia Corleone" teď už ,,La Familia Neexistujem" k IC komunikaci s ostatními členy frakce k domluvě akce, použil jsem IC část tohoto discordu, i když už nebyl považován jako frakční, s tím naprosto souhlasím a uznávám svojí chybu. Myslel jsem si že přítomnost člena Staffu Gingera je dostačující k tomu abych IC roomku použil a celé této věci lituji.

RDM: Za celou dobu akce jsem se žádného takového jednání absolutně nedopustil, a považuji tento důvod jako nepodloženou věc, při nájezdu na ranč, jsem přibehl se zbraní v ruce k oknu a mířil na osoby vevnitř, po celou dobu s nimi byla navazována komunikace ať otevřou dveře, poté co nějaký Ital nebo Ir vystřelil zevnitř ven, byla zahájena palba. - Toto je jediná situace kde jsem použil v ten den zbraň. Absolutně jsem se neúčastnil ostatních akcí kde se stříleli random auta které projížděli u Lantica a náměstí, Všechno můžou dosvědčit hráči prcekk¿#7536 a Honziik#2634, protože po celou dobu kdy ostatní stříleli tyto auta, jsem byl zamčený v Bennys, tím pádem jsem se nemohl ani RDM nijak dopustit.

Nízká kvalita RP: K tomuto se asi nelze nějak úplně vyjádřit,protože mi to nebylo v Livestaffu ani nijak objasněno. To že jsem se OOC vyjádřil ve stylu že chci jít zítra střílet znova a že budu některé skupiny střílet stále dokola, neznamená že jsem se nějaký nízké kvality RP dopustil ingame a nějak takto IC jednal,odpověď je jasná = nejednal. Za mě jsem se po celou dobu akce snažil zachovat svoji kvalitu RP na vysoké úrovni a bylo mnou i tak konáno.

Dále bych to chtěl celé shrnout, souhlasím s trestem za Metagaming, ale protože jsem se účastnil pouze nájezdu na ranč jsou pro mě ostatní tresty nepodložené důkazy protože mi nebyl poskytnut důkaz že bych na někom provedl RDM, a absolutně mi tresty za RDM a nízkou kvalitu RP nedávají smysl, protože jsem se ani neměl možnost se něčeho takového dopustit, protože se moje postava pohybovala naprosto na druhé straně města v zamčeném Bennys. Za celou dobu co rpím na portálu SideWayRP (1 rok a 3 měsíce) jsem byl poprvé v Livestaff Supportu, a jako první trest 14 dní za věc která nijak neovlivnila RP a pouze jsem psal na discord který nesplňoval pravidlo ohledně komunitních discordů a celá věc šla hlídat prostřednictvím člena staffu Gingera, mi příjde jako přehnaný trest a chtěl bych touto formou žádat o zkrácení trestu na trest minimální vůči mé trestní minulosti.

Děkuji Snapy

Komentáře

• Zdravím tě, @Snapy,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Snapy,

celou situaci jsem přezkoumal a neshledal žádnou chybu v jejím vyhodnocení. Postih je tedy, vzhledem k tvému nepřiměřenému jednání, zcela adekvátní.

Odvolání je zamítnuto.

V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.