Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

žiadost o unaban #3 [Zamítnuto]

KD4606KD4606 Člen
upraveno 12. June 2021 v Archiv

Discord přezdívka: K.D

Discord ID: #2113

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198873435609/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Bugovanie penazí pomocou kufru

Datum udělení postihu: 13.12 2020

Datum expirace postihu: Permanentní

Obhajoba: Zdarec volám sa Derek (K.D) dna 13.12 2020 som dostal ban ktorý som si zaslúžil využil som bug aby som získal peniaze bola to obrovská chyba ktorú som si vtedy neuvedomoval momentálne tu chybu ľutujem. Uvedomujem si že som tím mohol narušiť celú ekonomiku na servery a vy by ste to potom museli napravovať. Bola to hlúposť ktorú som nemal urobiť. + by som sa chcel ešte raz zato ospravedlniť za to čo som spravil. No a ešte nebola to jedina vec čo som po banu urobil cca o mesiac som sa pokúsil obísť ban čo sa mi nepodarilo. Ano bola to chyba takéto veci by sa nemali robiť. Urobil som vec čo som spravil začo som dostal aj primeraný trest. potom čo som sa pokúsil obísť ban tak som napísal žiadosť o unban ktorú ste mi právom zamietli. A teraz po nejakom čase mi to RP na SW chyby a uvedomujem si ake chyby som spravil. Chcem sa za to všetko ospravedlniť. A uvedomujem si aj to že keď ste mi zamietli žiadosť o unban tak ste tam aj napísali že nemám možnosť o ďalšiu možnosť o unban a aj cez to to chcem skúsiť. Takže chcem požiadať o novú šancu aby som sa mohol vrátit na SW. Ďakujem vám za váš čas ♥ S pozdravom K.D

Komentáře

• Zdravím tě, @KD4606,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @KD4606,

v resumé posledního odvolání byla uvedena skutečnost, že vůči tomuto postihu již není možné podání odvolání. Jsem tedy nucen tohle odvolání zamítnout. Pakliže nebudeš toto rozhodnutí respektovat, budu nucen suspendovat tvůj uživatelský účet na tomto fóru.

Odvolání je zamítnuto.

V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.