Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban - Kili [Zamítnuto]

KiliKili Člen
upraveno 12. June 2021 v Archiv

Discord přezdívka: Kili#0846

Discord ID: 394234662870056960

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198117686254

Důvod vedoucí k udělení postihu: mixování peněz

Datum udělení postihu: 24.5.2020

Datum expirace postihu: 3342 měsíců, (permanentní)

Obhajoba:

Zdravim tým SWRP.

Je to více než rok od udělení mého postihu na serveru. Za tu dobu jsem si uvědomil že cesta kterou jsem peníze získal je nejen protiprávní ale i mě okrade o spoustu zážitků ze začátků mé postavy. Permanentní postih jsem dostal za zneužívání bugu multicharakteru, kdy jsem si stvořil postavu, dal peníze do kufru, změnil postavu na hlavní charakter a peníze vytáhl. Za celu dobu hraní na SW jsem se poznal s mnoho lidmi kteří doposud hrají na tomto serveru, proto se ucházím o druhou šanci, abych mohl opět začít tvořit příběhy se svými kamarády. Jsem si vědom toho co jsem v minulosti udělal a že mé chování nebylo z hlediska využívání chyby v pořádku. Za dobu co mám ban na serveru tak jsem v RP nabral více zkušeností a došlo k uvědomění a poučení z mého hloupého rozhodnutí.

S pozdravem Kili.

Komentáře

• Zdravím tě, @Kili,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• FinalSequenceFinalSequence Management
    upraveno 12. June 2021

Zdravím tě, @Kili,

svým jednáním jsi získal poměrně vysokou sumu, která mohla zapříčinit destrukci ekonomiky herního serveru. Bohužel, v tomto případě nejsem schopen vyhovět tvému odvolání.

Odvolání je zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí tří kalendářních měsíců.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.