Žádost o unban - SNIGIS [Zamítnuto]
Discord přezdívka: SNIGIS🧃
Discord ID: #4200
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/zdarcs/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Přendávání peněz mezi chary(Bugování peněz), Obcházení banu
Datum udělení postihu: 20.04.2020
Datum expirace postihu: Permanentní
Obhajoba:
Zdravím,
Chtěl bych se obhájit proč by mi měl být zrušený permanentní ban na SWRP.
První permanentní ban jsem dostal 20.4.2020, a to za - Přendávání peněz mezi chary(Bugování peněz).
Rád bych se vyjádřil k věcem, za které jsem dostal permanentní ban.
Přendávání peněz mezi chary(Bugování peněz):
Tohle byl asi nejhlavnější důvod mého banu a také můj úplně první. Ban jsem dostal 20.04.2020 tudíž před 1 rokem, jelikož jsem byl na SWRP nový a byl jsem tam asi 2-3dny tak jsem chtěl peníze a nevěděl jsem jak si vydělat a že můžu jít na kamiony a také jsem si myslel že bude těžké najít si normální job.
Když jsem se napojoval na server tak jsem byl na discordu kde zamnou došel člověk který u vás RPil a začal mi radit že můžu peníze bugovat, jelikož jsem byl hloupý tak jsem řekl ano a poté mi začal radit jak a co dělat.
Myslím že druhý / třetí den jsem za toto ihned dostal permanentní ban.
Sice jsem tímto způsobem jsem se nedostal ani k velké částce peněz myslím že to bylo kolem 10.000$ - 20.000$ ale i tak jsem si bohužel až poté že tímto můžu strašně moc narušit ekonomiku serveru.
Obcházení banu:
Po delší době kdy jsem dostal ban za bugování peněz, tak jsem nevěděl že můžu si napsat o unban a hlavně jsem si myslel že se mi unban neschválí takže jsem neměl ani shanu si zkusit napsat o unban.
Takže jsem zkoušel svůj permanentní ban nějakým způsobem vícekrát obcházet za nové účty ale tato věc byla hloupá a také k ničemu nevedla jelikož se na mě ihned přišlo a měl jsem už dříve si zkusit zažádat o unban.
Obhajoba:
Když jsem se dozvěděl o tom bugování peněz tak jsem si myslel že celé RP je spíše o majetku ale bohužel jsem se pletl a proto jsem chtěl co nejvíce pěnez ale už vím že RP je hlavně o zábavě a užít si ho s druhými.
Hlavně jak jsem psal tak jsem tímto způsobem mohl strašně moc zníčit ekonomiku serveru kdybych si "nabugoval" více peněz ale byla to malá částka ale i tak je to špatné a vůbec jsem to neměl dělat.
Všechny mé bany jsem dostal právem a bohužel jsem byl hloupý když se mi naskytnula možnost bugování tak jsem kývl ano, nechci nijak tuto věc svádět na osobu která mi toto nabídla, je to celé moje hloupost že jsem řekl ano.
Můj ban jsem chtěl obejít jelikož jsem denně koukal na steamery kteří u vás streamují a nedokázal jsem se od streamů odtrhnout a měl jsem chut u vás RPit ale sotva jsem věděl že se za toto může napsat unban a také jsem si řekl že to nemá cenu.
Tak jsem bany zkoušel obejít abych mohl dále RPit.
Dne 4. Ledna mi byla zamítnutá druhá žádost kde jsem neuvedl že jsem se svůj ban několikrát pokusil obejít. Od této doby jsem se svůj ban vůbec nepokusil obejít a čekám na tento den abych zkusil žádost znova a dostal šanci.
Byl bych moc rád kdybych mohl dostat unban a nebo aspon můj ban zkrátit aby nebyl permanentní.
Všechny tyto věci mě moc mrzí a naprosto si uvědomuji co jsem mohl způsobit a také co jsem udělal.
Za své činy se ze celého srdce omlouvám a také zaručuji se že už se žádný podobný prohřešek nestane.
Dnes už umím lépe RPit a vím že RP není pouze o pěnězích ale že RP je hlavně o užití s ostatními.
Vždy když mi někdo ukazuje nějaké záznamy z RP tak se moc bavím a rád bych se jich také účastnil a vždy je mi moc líto že právě já v té RP akci nemůžu být.
Svých prohřešků do dnešního dne lituji a stále zpytuji svědomí a přísahám že se více prohřešků nestane a budu se chovat podle pravidel.
Děkuji za přečtení. Také bych byl rád kdybych mohl dostat šanci opět hrát a užívat si RP s ostatními.
Přeji všem krásný zbytek dne.
Komentáře
Zdravím tě, @SNIGIS,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @SNIGIS,
je mi líto, ovšem obcházení jakékoliv suspendace je čin, který je vysoce amorální a v rozporu s hodnotami, které portál SidewayRP představuje. Nejsem tedy schopen vyhovět tvému odvolání.
Odvolání je zamítnuto.
V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP