Žádost o zkrácení banu - Č.1 Flashiik [Zamítnuto]
Discord přezdívka: Flashiik
Discord ID: #0001
Profil služby Steam:https://steamcommunity.com/profiles/laskaheroin
Důvod vedoucí k udělení postihu: Mixing, Nízká kvalita, No Night Mod
Datum udělení postihu: 17.06.2021
Datum expirace postihu: 17.07.2021
Dobrý den milý pánové Staff teamu.
Dnes se mi stala vskutku nemilá věc, dostal jsem měsíční zákaz na připojení se na váš server.
Přiznávám, že jsem si vědom porušení některých pravidel uvedených v důvodech banu a jsem připraven za ně nést zodpovědnost, ale u některých dalších důvodů uvedených jsi nejsem vědom svého pochybení a proto píšu tuto žádost o zkrácení popřípadě vysvětlení dané situace kde nastalo porušení těchto pravidel. Ban na měsíc mi přišel jako lehce přísný vzhledem k mé historii banů, která je minimální.
No Night mod
U tohoto pravidla jsem si vědom porušení, byl jsem unavený a nechtělo se mi předělávat shadery jelikož jsem předtím hrál jiný herní mod. Hluboce se omlouvám, že jsem měl dané rozšíření ve své hře, příště bych to neudělal. Chápu, že jsem tímto porušením pravidel mohl poškodit zážitek z RP někomu, kdo mě například neměl šanci vidět, ale zrovna dnes jsem nikoho neviděl ani se s ním nestřílel, ale chápu že to nemá v této situaci žádnou váhu. Jsem připraven za porušení tohoto pravidla nést určitý trest,
Nízká kvalita RP
Když jsem to poprvé viděl, byl jsem lehce překvapen, jelikož jsem celou dnešní akci proseděl v autě a dělal si nějaké věci mimo RP, jmenovitě jsem si procházel příklady na zítřejší pololetní práci. Jediné co mě napadá by byl výstřel do NPC, ano chápu asi by se to normálně nestalo, ale nemyslím si že za jeden takový výstřel bych musel být trestaný pod tímto pravidlem. Nadále mě již nenapadá žádná věc, která by odpovídala porušení tohoto pravidla. Z mé zkušenosti je toto "nejzávažnější" pravidlo které šlo z mého banu porušit, nebo minimálně má nejdelší dobu banu tak bych chtěl požádat, jestli by jste se v tomhle případě nemohlo nad tím výstřelem do NPC slitovat a aspoň v tomhle důvodu mi dát nějaké zkrácení.
Mixing
Taktéž jsem byl překvapen když jsem spatřil tento důvod, ano přiznávám občas mi to uletělo, ale to se stává spíše ve večerních hodinách když je nálada poněkud vollnější. Ale zrovna v této situaci, kdy jsem byl na akci bych si nedovolil jakkýmkoliv způsobem znevážit serioznost RP. Maximálně jsem řekl, že poslouchám písničky, dobře mohl jsem to zarpit, nebo jsem to ani nemusel říkat, ale nepřijde mi to jako něco čím bych znevážil serioznost RP a nebo narušil probíhající RP akci. Jsem připraven i za toto porušení nést trest, i když si nemyslím že bych toto pravidlo porušil nějak extra moc, ale stejně jsem porušil nějaké jeho znění. Ale vzhledem k mé minulosti banů, by jste se i tady mohli slitovat. Ale to nechám už čistě na vás
Děkuji za přečtění a přeji pěkný zbytek večera či dne
Flashíík <3
Komentáře
Zdravím tě, @Flashiik,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Flashiik,
situaci jsem přezkoumal a došel ke stejnému závěru, ke kterému došli členové Staff teamu. Délka suspendace je adekvátní k tvému jednání, které bylo v rozporu s herními pravidly portálu SidewayRP.
Odvolání je zamítnuto.
V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP