Žádost o unban - belthar1 [Zamítnuto]
Discord přezdívka: belthar1#1893
Discord ID: 241293644580126720
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/belthar1/
Důvod vedoucí k udělení postihu: toxicita, šikanování a ponížení + degradace (ingame: opakované porušení pravidel herního portálu)
Datum udělení postihu: 16.8.2020
Datum expirace postihu: XX.XX.XXXX
Obhajoba:
Zdravím všechny,
minulé léto, tedy v roce 2020, jsem dostal permanentní suspendaci na tomto herním portále s důvodem, který jsem uvedl již nahoře. Poslal jsem clip z MigYYYsova živého vysílání na Twitchi, kdy začal vyhrožovat jednomu klukovi po tom, co ten kluk poslal Tupelčiny nahé fotky do chatu, že si ho najde a zbije. Stream jsem následně reportnul a MigYYYs dostal permanentní ban za porušení ToS, ale nakonec se z toho vyklubal pouze měsíční ban. Teď abych se vrátil k mé obhajobě a neodbočoval.
Myslím si, že za ten necelý rok jsem se dost změnil a myslím si, že celá tato toxicita je zbytečná a někdy je mlčení lepší, jak mluvení. Za tuto dobu jsem si taktéž uvědomil další věci, které jsem mohl způsobit a taktéž jak jsem mohl uškodit hernímu portálu kvůli svému chování.
Chtěl bych se tedy touto cestou omluvit všem, které jsem svým jednáním jakkoliv poškodil, urazil, či zesměšnil.
„Chybovat je lidské, odpouštět je božské."
Přeji krásný zbytek dne,
belthar1
Komentáře
Zdravím tě, @belthar1,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @belthar1,
tvé jednání bylo dětinské a v hrubém rozporu s komunitními pravidly portálu SidewayRP. Na suspendaci jsi však nedbal a i po jejím obdržení jsi ve svém jednání pokračoval. Z výše uvedených důvodů nejsem schopen vyhovět tvému odvolání.
Odvolání je zamítnuto.
V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP