Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

žádost o unban Jackob [Zamítnuto]

Jackob16Jackob16 Člen
upraveno 24. June 2021 v Archiv

Discord přezdívka: DeletedUser#XXXX

Discord byl hacknutý a následně vymazán

Discord přezdívka: JackobXdddddd

Discord ID: #4775

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199125760416/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Lhaní o Věku ve formuláři

Datum udělení postihu: X.X.2021

Datum expirace postihu: permanentní

Obhajoba:

Zdravím rád bych se omluvil za to co jsem provedl je to moje chyba za kterou jsem trestán. Rád bych vám řekl jak to celé doopravdy bylo. Toužil jsem o tom si zarpit na serveru SideWay protože tam je kvalitní rp, Dobrá komunita a důvodů bylo hodně. Jenže jsem vědel v tu dobu když mi bylo 14 že to prostě nedám když tam napíšu 14 let. I když server není omezený věkem tak jsem si myslel že furt dbáte na tom že tam bude komunita starších lidí. A tak jsem si sepsal formulář a napsal jsem tam že mi je 17 let abych měl větší šanci se tam dostat. Formulář byl přijat a začal jsem rpit atd... Následně si mě zavolali do čekárny staffové. A tam mi byl udělen pernamentí ban. Chtěl bych se omluvit celému Admin Teamu za to co jsem udělal a že jsem za to potrestán a že se to nikdy nebude opakovat. Jsem si své chyby vědom a ponaučen. Pokud dostanu druhou šanci budu se snažit si to napravit a napsal si hezký lore postavy. A celkově dát do formuláře vše. A příště vím že vše není jen o věku ale taky o tom říkat a psát pravdu.

Omlouvám se celému Admin Teamu.

Přeji pěkný zbytek dne, Jackob.

rád bych si touto žádostí požádala o unban.

Komentáře

• Zdravím tě, @Jackob16,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Jackob16,

tomuto postihu předcházela jiná suspendace, jež přímo souvisela s porušením herních pravidel. Vzhledem k tomu, že jsi se následně pokusil získat přístup pomocí uvedení nepravdivých informací, nemohu tvému odvolání vyhovět. Portál není omezen věkem, avšak selským rozumem ano.

Odvolání je zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí tří kalendářních měsíců.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.