Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban - NERI [Zamítnuto]

NERINERI Člen
upraveno 24. June 2021 v Archiv

Discord přezdívka: NERI

Discord ID:6896

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/NERICZ/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Byl jsem nevhodnej na rohlika

Datum udělení postihu: 23.6.2021

Datum expirace postihu: perma

Obhajoba:

Zdravim, 9.6.2021 jsem dostal prvni warn za to že jsem opakovaně zneužíval bug hry a využíval bunny hopy ve svůj prospěch. (btw nic jsem z toho nemel) ale říkám si ok je to moje blbost chapu. Dneska 23.6 v 15 hodin jsem dostal ban na 2 dny za vec kterou jsem udelal snad mesic dozadu a to ze jsem vyhodil 300 a vzal jsem je na 2. charu, jen mě zajimalo jestli to pujde toť vše. Tak jsem byl naštvanej a nepříjemnej na rohlika, a ptal jsem se ho na blbosti a poslal formulář o whitelist hned. Pak jsem se ho zeptal jak často se to vyhlašuje, on mě napsal že jsem ztracenej případ a že prostě čau. tak jsem napsal Wtf jebe ti ptam se jak casto to vyhlasujes a odeslal jsem to a discord bot mi napsal jako by mě zablokoval říkám si ok, tak jsem byl naštvanej, a napsal jsem mrdko, ale hned 1 sekundu na to jsem to smazal protože jsem věděl že to byla blost, ale tohle už mu došlo a hned si to zobrazil ikdyz jsem to hned smazal. timto bych se mu chtěl omluvit na swrp hraju hoodně dlouho asi přes 3 roky a aktuálně mám na swrp nahráno přes 1200 hodin a mam ten server fakt rád. Vím že jsem se tak neměl chovat, byl jsem v afektu prosím příjměte mou omluvu, a rozhodně jsem tím nechtěl nějak urazil rohlíka, jen jsem myslel že mě má zablokovanýho, tak jsem tam něco napsal, vím že to byla blbost, drzost a omlouvam se.

Komentáře

• Zdravím tě, @NERI,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @NERI,

po obdržení permanentní suspendace je nutné vyčkat nejméně jeden kalendářní měsíc před podáním odvolání.

Odvolání je zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí jednoho kalendářního měsíce.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.