Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban/Zkrácení postihu / Natálie [Zamítnuto]

ThenatalkaThenatalka Člen
upraveno 12. July 2021 v Archiv

Discord přezdívka: Natalie#3333

Discord ID: 209415976729575426

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198119958691/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Opakované porušení pravidel SWRP - FailRP, Mixing, NVL, NoFear, Nízká Kvalita RP

Datum udělení postihu: Únor konkrétně 27.2.2021

Datum expirace postihu: Jedná se o permanentní postih.

Obhajoba: Zdravím vás všechny,

Po několika měsících přichází řada i na mne a na můj pokus v žádosti o unban nebo zkrácení postihu.

V průběhu několika měsíců předtím než jsem dostala permanentní postih se událo spoustu věcí, porušila jsem několik pravidel, erpila ne uplně na úrovni a moc jsem si neuvědomovala že je to vlastně jen hloupá hra.

Nad tímto odvoláním jsem přemýšlela opravdu dlouhou dobu jestli má vůbec smysl toto psát protože si myslím že z těch věcí co jsem provedla nemám moc velkou šanci na úspěch.

Určitě všichni včetně mě víte co jsem provedla, často jsem mixovala OOC do IC a naopak, nebála jsem se při rp akcích při kterých bych měla a nevážila si života svých IC postav. Moje rp nebylo na dostatečné úrovni a také to podle toho vypadalo.

Tyto fakta a porušení pravidel si plně uvědomuji a myslím si že za tu dobu co na SWRP nepůsobím se moje rp i přístup celkově dost zlepšil, uvědomila jsem si určité věci kterými se řídím a nadále také řídit budu.

Děkuji vám mockát za váš čas a případné vyřešení žádosti.

S pozdravem Natálie

Komentáře

• Zdravím tě, @Thenatalka,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Thenatalka,

je mi líto, avšak si nejsem jist, zda plně důvěřuji tvému odvolání a faktům, které jsi v něm uvedla. Aktuálně tedy nejsem schopen vyhovět tvému odvolání.

Odvolání je zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí tří kalendářních měsíců.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.