Žádost o unban/Zkrácení postihu / Natálie [Zamítnuto]
Discord přezdívka: Natalie#3333
Discord ID: 209415976729575426
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198119958691/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Opakované porušení pravidel SWRP - FailRP, Mixing, NVL, NoFear, Nízká Kvalita RP
Datum udělení postihu: Únor konkrétně 27.2.2021
Datum expirace postihu: Jedná se o permanentní postih.
Obhajoba: Zdravím vás všechny,
Po několika měsících přichází řada i na mne a na můj pokus v žádosti o unban nebo zkrácení postihu.
V průběhu několika měsíců předtím než jsem dostala permanentní postih se událo spoustu věcí, porušila jsem několik pravidel, erpila ne uplně na úrovni a moc jsem si neuvědomovala že je to vlastně jen hloupá hra.
Nad tímto odvoláním jsem přemýšlela opravdu dlouhou dobu jestli má vůbec smysl toto psát protože si myslím že z těch věcí co jsem provedla nemám moc velkou šanci na úspěch.
Určitě všichni včetně mě víte co jsem provedla, často jsem mixovala OOC do IC a naopak, nebála jsem se při rp akcích při kterých bych měla a nevážila si života svých IC postav. Moje rp nebylo na dostatečné úrovni a také to podle toho vypadalo.
Tyto fakta a porušení pravidel si plně uvědomuji a myslím si že za tu dobu co na SWRP nepůsobím se moje rp i přístup celkově dost zlepšil, uvědomila jsem si určité věci kterými se řídím a nadále také řídit budu.
Děkuji vám mockát za váš čas a případné vyřešení žádosti.
S pozdravem Natálie
Komentáře
Zdravím tě, @Thenatalka,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Thenatalka,
je mi líto, avšak si nejsem jist, zda plně důvěřuji tvému odvolání a faktům, které jsi v něm uvedla. Aktuálně tedy nejsem schopen vyhovět tvému odvolání.
Odvolání je zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí tří kalendářních měsíců.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP