Žádost o unban - korky [Zamítnuto]
Discord přezdívka: korky
Discord ID: 1111
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/korkyas/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Opakované porušování pravidel
Datum udělení postihu: 29/04/2021
Datum expirace postihu: Perma
Obhajoba:
Zdravím. Dne 29.04.2021 mi byla udělena permanentní suspendace, díky mému opakovanému porušování pravidel Vašeho portálu. Již uběhly skoro 3 měsíce od udělení mého banu. Během těchto necelých tří měsíců jsem si dal menší pauzu od rp, což mi celkově prospělo a změnilo můj pohled na rp. Chtěl bych se tímto také omluvit všem hráčům a členům týmu, kterým jsem mým porušováním pravidel mohl pokazit nebo dokonce i pokazil zážitek ze hry. Lituji toho, že jsem opakovaně porušoval pravidla a kazil tím lidem rp. Jsem si plně vědom mých chyb i toho, že jsem se zachoval naprosto dětinsky. Každopádně si myslím, že díky mé pauze jsem se v tomto dost změnil, již rp neberu jako dříve a rád bych dostal druhou šanci.
Přeji krásný zbytek dne.
Komentáře
Zdravím tě, @korky,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @korky,
tvé jednání bylo v rozporu s mnoha pravidly portálu SidewayRP. Zároveň, jednání, které jsi před postihem předváděl a za které byl tvůj herní účet suspendován, není možné považovat za tzv. "roleplay". Je mi tedy líto, avšak nejsem aktuálně schopen vyhovět tvému odvolání.
Odvolání je zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí tří kalendářních měsíců.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP