Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Dragonidas - Žádost o odvolání permanentního banu [Zamítnuto]

DragonidasDragonidas Člen
upraveno 20. August 2021 v Archiv

Discord přezdívka: クソ-Dragonidas-クソ

Discord ID: #1176

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/dragonidasboss

Důvod vedoucí k udělení postihu: Nepovolená korupce, Opakované krádeže zbraní z PD, FailRP

Datum udělení postihu: 5.7

Datum expirace postihu: Permanentní

Obhajoba: Zdravím, bude to za 5 dní rok od té doby co jsem začal hrát na swrp. A také přesně měsíc o mého permabanu. Porušení pravidel jsem si vědom, chápu následky. Jednoho večera jsem byl zvědavý co je v policejním skladu, tak jsem si switchnul na postavu policisty, došel jsem do skladu, překvapivě jsem viděl zbraně a další věci.. Odjel jsem na motel, a pokračoval v rp na hlavní postavě, tak mi to nedalo, vrátil jsem se tam asi v 4h ráno, a ukradl vestu a tlumič. Asi týden na to jsem ukradl asi 3 glocky a ještě něco. A takhle to pokračovalo.

Omlouvám se za svoje činy, poté co jsem dostal ban jsem ani moc nepřemýšlel nad odvoláním, ale čím déle jsem ten ban měl, tím víc jsem chtěl rpit. Tak jsem si udělal wl na jednom serveru, ale po 5min jsem si uvědomil že to tam nemá smysl, (jak rpčkově, tak optimalizací, a chováním a-teamu).

SidewayRP se mi líbil jednoduchostí, dobrou optimalizací, a profesionalitou a-teamu.

rpil jsem asi na 30 serverech než jsem skončil zde na sidewayi. A nikde rp, zpracování nebylo jako zde... a proto bych se rád vrátil do rp na sidewayRP.

svých činů se domnívám, a chápu rozhodnutí a-teamu. Přeji hezký zbytek dne vše co to čtou, i FinalSequencovi který to bude vyhodnocovat.

🎱

Komentáře

• Zdravím tě, @Dragonidas,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Dragonidas,

bohužel, ve tvém případě došlo nejen k výše uvedeným prohřeškům, ale také k porušení dalšího pravidla a to v poměrně velkém měřítku. Z tohoto důvodu tedy aktuálně nejsem schopen schválit tvé odvolání.

Odvolání je zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí tří kalendářních měsíců.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.