Žádost o unban - DayWix [Schváleno]
Discord přezdívka: DayWix
Discord ID: #7777
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198260085989
Důvod vedoucí k udělení postihu: Využití zakázaného programu (crosshair)
Datum udělení postihu: 3.2.2021
Datum expirace postihu: Permanentní
Obhajoba:
Zdravím, už to bude půl roku co jsem dostal permanentní ban a tento server. A tím pádem byh si chtěl zažádat o znovu udělení přístupu na server.
Crosshair jsem využil záměrně, myslel jsem si že mi to pomůže, protože jsme byli na akci a říkalo se že je možné že se bude střílet. Nevěřil jsem si tak jsem si stáhl cross, abych si trochu věřil a byl užitečný. Ke střelbě se nedošlo a když jsme odjížděli, se mi u majáku objevila godzilla, udělal jsem screenshot a poslal do roomky na SWRP discord. Neuvědomil jsem si že mám vůbec zapnutý crosshair, nebo že tam je vidět. Poté jsem to smazal, protože jsem zapomněl zabarvit vysílačku. Co jsem to smazal a poté zase uploadnul mi napsal nějaký hráč že bych to měl smazat pokud nechci permu. Smazal jsem to, a doufal jsem že to přehlédnete, i když mi bylo jasné že se trestu nevyhnu. Dostal jsem pm od staffu a šel jsem do čekárny. A vlastně to byl můj první ban, kdy jsem kdy dostal. Doposud jsem dostal jen warn
Vše jsem potvrdil že jsem cross použil a poté jsem byl pár dní smutný, ale mohl jsem si za to sám.
Musím, ale uznat že to rp mi po ten půl rok schází.
V určitých ohledech jsem dospěl a uvědomil si svoje chyby. A myslím si že jsem začal přemýšlet i nad ostatními a přestal jsem být sobec
Toť vše
Díky za přečtení
DayWix
Komentáře
Zdravím tě, @DayWix,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @DayWix,
tvému odvolání jsem se rozhodl vyhovět. Doporučuji ti však jednat jen a pouze v souladu s pravidly portálu SidewayRP, neboť další postih může být nevratný.
Odvolání je schváleno.
Join the SIDEWAYRP Discord Server!
https://discord.gg/swrpDěkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP