Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žiadosť o unban - Galien [Zamítnuto]

_Galien__Galien_ Člen
upraveno 7. September 2021 v Archiv

Discord přezdívka: laco.

Discord ID: #4574

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198995496590/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Toxicita - Shitstorm (Toretto Discord) Uražky Staff 

Datum udělení postihu: 29/04/2021

Datum expirace postihu: PERMANENTNÍ

Obhajoba:

Vážený Staff Team, Chcel by som tu obhájiť svoj ban ktorý mi bol udelený. Ten rok a pol  ktorý som strávil na swrp boli moje najlepšie chvíle ktoré som kedy zažil v hre Fivem (RP), Aj to je dôvod prečo si píšem dané odvolanie na projekt SWRP ale hlavní je prístup Staff Teamu ktorý bol úžasný riešil veci rýchlo a tak ako mal. Nikdy nenechal na servery ľudí ktorý mohli niak kaziť zábavu ostatným ľudom porušovaním pravidiel portálu, taktiež sa mi páčila cela komunita, bolo to niečo nové tak ako pre mňa tak aj pre veľa ľudí s ktorými som došiel na daný projekt. Tak preto by som chcel ako prvú vec sa ospravedlniť Staff Teamu za moje chovanie voči ním (Toxicita), presnejšie na discorde kde sa začala hádka medzi staffom a frakciou, takže chcem sa ospravedlniť Rohlíkovi  ku ktorému som bol neslušní , povieme si pravdu bolo mi všetko ľúto po niakom čase. Ako ďalšie by som sa chcel vyjadriť za moje chovanie. Viem správal sa som ako blbec vybehol som zbytočne moc agresívne na daných ľudí z dôvodu toho že som bol akurát po rozhodnutí o mojom postihu neviem čo to do mňa vošlo a je mi to ľúto. A hlavne sa ospravedlňujem za zbytočne vyvolávanie konfliktov na danom discorde. rozmýšľam čo všetko mám spraviť aby som sa mohol vrátiť a ísť naspäť za kamarátmi a rpiť. Následne by som bol aj ochotný isť s vami Kľudne niekde do callu a porozprávať sa o tom. Chcel by som sa verejne ospravedlniť celému Admin Teamu portálu Sideway RP. Ako ďalšie sa ospravedlňujem samému Staff Teamu Rohlikovi a Majitelovi Michalovi za svoje chovanie. Následne sa ešte ospravedlňujem celej frakcii v ktorej som mal možnosť Rpiť za svoje správanie. Budem veľmi rád keď ma Všetci prijmete znovu medzi seba a sľubujem že moje RP bude adekvátne a prispôsobivé tak ako je stanovené Podľa Pravidiel Portálu SidewayRP. Mrzí ma to , a najdalej by som chcel na tomto portálu pokračovať. SidewayRP je kvôli tomu “vibu” a celkovo komunite jedinečný herný portál. RolePlay ma už dlhšiu dobu nebavil a SW vo mne vyvolalo spomienky a znova chuť podstate RP hrať.

Prajem krásny zvyšok dňa.

Komentáře

• Zdravím tě, @_Galien_,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @_Galien_,

tvému odvolání bohužel nejsem aktuálně schopen vyhovět. Ve svém rejstříku máš mnoho záznamů za své nepatřičné chování, avšak ani z jedné z předchozích suspendací jsi se nepoučil. Aktuálně tedy nic nenasvědčuje faktu, že se tvé jednání umírnilo a nadále by bylo v jasném souladu s pravidly portálu SidewayRP.

Odvolání je zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí tří kalendářních měsíců.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.