Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban [Guma] [Zamítnuto]

EDAYEDAY Člen
upraveno 22. November 2021 v Archiv

Discord přezdívka: Guma

Discord ID: GUM1KK#6299

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/GUM1KK/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Původně ban na týden za trash v ooc chatu, v průběhu jsem označil pár banned lidí(asi 4) do testing roomky, pozdravil jsem je, a dostal jsem permaban.

Datum udělení postihu: 17/11/2020

Datum expirace postihu: Perma

Obhajoba:

Na začátek bych chtěl příjemně pozdravit všechny čtenáře mého odvolání. Odvolával jsem se tento rok už jednou začátkem ledna. Myslím si, že už v té době byla na místě omluva všem, kterým jsem mým konfliktem znepříjemnil nějakým způsobem roleplay, ať už trashtalkingem, nebo toxicitou.

Samozřejmě má historie na tomto serveru není úplně svatá většina hráčů, co si na mě nějak pamatují tak vědí, o mých předchozích permabanech. Tento také můj čtvrtý byl zaviněn hlavně trashtalkingem. Myslím si, že obhajovat nějak své chování není úplně to, co bych měl dělat. Celkově na tomto ani není, co obhajovat. Na druhou stranu sypat popel na hlavu bych si měl, ale nevidím úplně potenciál zde psát, že to co jsem udělal bylo velmi špatné a už to nikdy neudělám. Samozřejmě, že se to opakovat nebude, ale vyjadřovat se způsobem, který zde využívá každý druhý je dost neoriginální.

Můj strávený čas na tomto portálu je troufnu si napsat abnormální. Nikde jinde jsem ani nezačínal hrát roleplay a ani jsem si to nikdy neuměl představit. Nevím ani jak na tom teď je celková roleplay scéna, ale každopádně nikam jinam se mi nechce jít rpit. Tento server má pro mě neskutečnou "historickou" hodnotu. Navíc zde jsou hráči, se kterými bych si zase po dlouhé době rád zahrál a seriózně zarpil.

S radostí bych přistoupil na nějaký způsob, který by fungoval na principu, kdybych dostal ban za jakoukoli špatně zarpenou záležitost (nonrpinjuries) apod. tak bych automaticky šel do permabanu na dobro(i když vím, že zde už jsem teď). Na druhou stranu chápu, že někomu dávat pátou šanci je velmi odvážné. Jsem si vědom toho, že všechny bany byli za moje úplně zbytečné a primitivní chyby.

Přeji příjemný zbytek večera, při neschválení žádosti zdravím všechny, co si přečetli moji žádost užívejte si roleplay nebuďte blbec a nedělejte blbosti.

Děkuji,

GUM1KK

Komentáře

• Zdravím tě, @EDAY,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @EDAY,

v rámci tvé historie došlo již k udělení několikáté šance. Bohužel, v tomto případě, již nejsem schopen vyhovět tvému odvolání. Postih je tedy nevratný.

Odvolání je zamítnuto.

V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.