Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban Worty [Zamítnuto]

WortyyWortyy Člen
upraveno 22. September 2021 v Archiv

Discord přezdívka:Worty

Discord ID:#3937

Profil služby Steam:

https://steamcommunity.com/id/Worty76561982531759/

Důvod vedoucí k udělení postihu:

Combatlog, RDM, Obtěžování managmentu v soukromé zprávě

Datum udělení postihu: 19.5

Datum expirace postihu: Nikdy (perma)

Obhajoba: Zdravím, Nejdříve bych se chtěl vyjádřit k oběžování lidí v PM.

Začalo to tak že mi byla zamítnuta žádost o unban a já jsem se velice naštvaný, a musel jsem si moje „mindráky“ vykompenzovat na nevinným lidech. Začalo to psaní zpráv Jardovi, kterému bych se zde chtěl velice omluvit, protože vím že to nebylo hezké a správné co jsem udělal. V ten moment jsem si připadal jako king světa ale nebylo tomu tak, postupně jsem si začal uvědomovat že jsem neudělal nic dobrého a že mne zaslepilo mé tehdá velké ego, Napsal jsem také pár nepěkných pms Staff memberovi jménem Rohlíček, To samé jako u Jardy. Udělal jsem stupidní krok a začal vás obtěžovat nevhodnýma urážkama, tehdá jsem si to bral jako že jsem tou zprávou něco udělal ale nebylo tomu tak. Moc rád bych se oboum dvoum už i bez Unbanu omluvil do PM ale udělali dobře a dali si mne do bloku. Všechen tenhle trashtalk mne mrzí a lituji toho každý den, dříve jsem si neuvědomoval jak profesionální server jste a bral jsem to jako samozřejmost, před lidma jsem řikal jak mi to je jedno že jsem dostal permu ale není tomu tak, není mi to jedno a byl bych rád už jen zkrácení trestu na něco jiného než je perma.

Nyní se vyjádřím k zbytku důvodům což je Combatlog, RDM

Nevím přesně důvod proč v mém banu je přestupek RDM. V době co jsem začal obtěžovat staff a managment do PM jsem nebyl nijak postihnut pravidel RDM, pouze combatlog což byl trest díky ktrému jsem si začal kompenzovat ego na druhých.

Combatlog ban beru a přiznávám, neunesl jsem prohru tak jsem odpojil hru a pokazil tak RP pd jednotkám. Mrzí mne to. Zítra to budou 4 měsíce od mého trestu, který byl oprávněný a nezapírám nic z tohoto trestu.

Jenom naposledy se omluvím lidem které jsem mým chováním jakkoliv otravoval. Pokud bych náhodoou obrdžel unban tak si buďte jistí že by se mé chování neopakovalo, za ty 4 měsíce jsem se dosta naučil na ostatích projektech které se nerovnají ani po paty s tím vaším. Nyní nehraju na win, a už nejsem toxický jako dříve.

Takže vás prosím o to aby jste mi dali druhou šanci, ale pokud nedáte tak to plně chápu. Přeji hezký zbytek dne

Komentáře

• Zdravím tě, @Wortyy,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Wortyy,

ve tvém případě nedošlo jen k těmto prohřeškům, ale také několikanásobným pokusům o obejití permanentní suspendace, jež byla uvalena na tvůj herní účet. Z toho důvodu nemohu vyhovět tvému odvolání. Zároveň bude z tvého postihu vytvořen exemplární případ pro ostatní jedince, kteří budou nad podobným jednáním byť jen uvažovat.

Odvolání je zamítnuto.

V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.