Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban - MajkLL [Zamítnuto]

MajkLLMajkLL Člen
upraveno 22. November 2021 v Archiv

Discord přezdívka: MajkLL

Discord ID: #9999

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/MMajkL

Důvod vedoucí k udělení postihu: Mixování majetku, lhaní členům Staff týmu

Datum udělení postihu: 22.02.2021

Datum expirace postihu: Permanentní

Obhajoba:

Zdravím a přeji hezký den,

touto diskuzí bych velmi rád požádal o zkrácení mého permanentního banu na vašem portálu. Porušení pravidel, kterých jsem se dopustil si plně uvědomuji a lituji jich ode dne co jsem se porušení pravidel dopustil.

Porušení pravidla: Mixování majetku

Tohoto pravidla jsem se dopustil způsobem, že jsem se předem domluvil s kamarády, kterým před mým CK na postavě přepíšu veškerý majetek. Jednoho dne jsme se domluvili, říkám jo ten a ten den si jdu dát CK, tak se připoj, hodím ti všechno co mám a půjdu si dát CK, na tomto by asi nebylo nic blbého a zvláštního, přeci jen se to děje dost běžně, kdybych k tomu měl ani nějaký pádný RP důvod. Byla to RPčkově úplně jiná postava, která se se mnou bavila a nedávalo to IC světem vůbec žádný smysl, tohoto porušení jsem si plně vědom a má obhajoba je na to taková, že jsem si po 7 dlouhých měsících v banu dostatečně uvědomil, že jsem mohl narušit ekonomiku serveru a znepříjemnit lidem hraní, naštěstí přes můj ban se veškeré věci smazali a hráči co ty věci dostali oba dostali wipe postav a za to jsme taktéž rádi, že se to vyřešilo takhle a ti 2 mohli dále hrát po kratším banu.

Porušení pravidla: Lhaní členům Staff týmu

Tohoto pravidla jsem se dopustil přímo v callu se staffteamem v supportu, kdy se mě narovinu zeptali jestli to bylo OOC dohodnuté či nikoliv, jelikož jsem naivní a doufal jsem a věřil jsem, že můj nejlepší kamarád na mě nedá ticket, všechno jsem zatajil a snažil se nás chránit a nějakým hloupým způsobem dokazovat, že to bylo jakkoli IC zarpené, toto byla hloupost a když jsem stejnou otázku dostal podruhé, ke všemu jsme se všichni přiznali.

Závěr

Na závěr bych rád sdělil, že po dlouhých sedmi měsících zabanování na portálu jsem si chybu zvládl dostatečně uvědomit a poučit se z ní, i přesto co se na serveru v poslední době děje, že není tak moc aktivita, neustále tam mám spoustu kamarádů a rozjetých postav, které mají nějaký příběh a furt neskončili, hrál jsem na sidewayi i když neměl lidi i když měl queue 100 a většina prosila o možnost jakéhokoli zakoupení queue bodů. Věřím, že se sideway nějakým způsobem může ještě zvednout a moc rád bych si tam znovu zahrál.

Přeji hezký zbytek dne,

MajkLL

Komentáře

• Zdravím tě, @MajkLL,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @MajkLL,

ve tvém případě došlo k velmi hrubému porušení pravidel portálu SidewayRP. Bohužel, v tomto případě nejsem schopen vyhovět tvému odvolání.

Odvolání je zamítnuto.

V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.