Žádost o unban [Zamítnuto]
Discord přezdívka: borecfrishy🏃🏿
Discord ID: #3961
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/frishyishere
Důvod vedoucí k udělení postihu: Mixování peněz z postavy na postavu.
Datum udělení postihu: 16.06.2020
Datum expirace postihu: Permanentní
Dovolte mi Vám popsat celou situaci a co vše k tomu vedlo.
Začátkem roku 2020 jsem objevil RP a začínal jsem jako každý na nonWL serverech kde jsem se vše učil a pořád svoje RP posouval na lepší a lepší úroveň. Řekněme že po mých prvních 300 odehraných hodinách jsem si řekl že zkusím něco jiného a podal jsem si žádost na SideWay.. Neuběhlo ani pár dní a byl jsem přijat, poté už mě čekal ústní pohovor co pro mě byla hračka. Pár dní jsem si RPil svoje, RPil jsem NPC dědy a se všemi jsem byl nejvíc v pohodě. Asi po 4 dnech jsem se dozvěděl o tom jak bugovat peníze a první věc co jsem udělal tak byla ta že jsem to okamžitě nahlásil ale AdminTeam mi řekl že už o tom všichni ví a že se to nedá opravit. Po těchto slovech mě nenapadlo nic lepšího než tento bug sám na zkoušku využít. Vytvořil jsem si asi 5 charů a takto jsem ještě s jedním člověkem mixoval peníze. No vlastně tento člověk mě o tom všem řekl a i přesto že jsem veděl že server má dobrou databázi a že se na všechno jednou dojde tak jsem ho poslechl a mixoval jsem s ním. Asi po 15 minutách si nás zavolali do AT čekárny kam jsem se jako jediný dostavil a postavil jsem se tomu všemu jako chlap. Ke všemu jsem se přiznal a i přesto že jsem provedl nějaký prohřešek tak jsem se o tom všem s AT bavil úplně v pohodě. Vědeli že jsem tento bug nahlašoval ale nikdo s tím nic nemohl udělat protože jsem hrubě porušil pravidla. Řekli mi že každý má druhou šanci a že pokud si to dokážu obhájit tak že si mám založit odvolání na forumu a proto jsem taky tady. Děkuji za přečtení mého krátkého příběhu..
Závěr: Ano vím, udělal jsem chybu a za chyby se má platit, ale zároveň si myslím to co mi řekl AT „ Každý si zaslouží druhou šanci “. Myslím že to že jsem se ke všemu přiznal a jako jediný jsem to byl ochotný řešit v AT voicu je polehčující okolnost a doufám že na toto při rozhodování přihlédnete. A od trestu uběhl skoro už rok a za tu dobu, co jsem měl ban, tak jsem se dosti změnil, dospěl jsem v určitých věcech a opravdu už nedělám stejnou chybu znova, proto bych chtěl poprosit o další šanci. Poučil jsem se z minulosti a už se k ní vracet nechci. Nakonec se ještě jednou od srdce omlouvám celému A-Teamu za mé chyby a slibuji, že se už nestanou.
Komentáře
Zdravím tě, @Frishy,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Frishy,
ve tvém případě došlo k hrubému porušení pravidel portálu SidewayRP. V tomto případě, bohužel, nejsem schopen vyhovět tvému odvolání.
Odvolání je zamítnuto.
V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP